Δεν είναι μόνη πια! Η Σπυροπούλου παραδέχτηκε τη σχέση της

Μετά το βίντεο- αποκάλυψη στην εκπομπή του Κωστόπουλου

Την είδαμε να φιλιέται μαζί του, αλλά κανείς δεν ήξερε πόσο... προχωρημένη είναι η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βερβέρη.

Το βίντεο που τους δείχνει σε τρυφερά ενσταντανέ από νυχτερινή έξοδό τους προβλήθηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος», το μεσημέρι του Σαββάτου.

Tα καυτά φιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – Ποιος είναι ο νέος της έρωτας

Το πρωί της Δευτέρας, η είδηση σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία κι αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο την Κωνσταντίνα on air, και να την ρωτήσει αν είναι όντως ζευγάρι με τον επιχειρηματία.

«Να την πάρω εγώ τηλέφωνο; Ή είναι πολύ χοντρό να την πάρω να την ρωτήσω; Περιμένετε την παίρνω… δεν μου το σηκώνει. Μήπως κοιμάται, μήπως κάνει γυμναστική; Με γειώνει, είναι η πρώτη φορά που δεν μου σηκώνει κάποιος το τηλέφωνο» είπε η Κατερίνα, αλλά η Κωνσταντίνα πήρε πίσω!

Η Κατερίνα την προειδοποίησε πως είναι στον αέρα και στη συνέχεια τη ρώτησε ευθέως για το αν βρίσκεται ή όχι σε σχέση.

«Κατερινάκι με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση και νομίζω ότι η εικόνα, τις περισσότερες φορές, μιλάει από μόνη της και δεν χρειάζονται περισσότερα. Καλά είμαι, είμαι μια χαρά», δήλωσε ουσιαστικά παραδεχόμενη πως βρίσκεται σε σχέση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top