Εντυπωσιακή η έναρξη στο τελευταίο ”Αλ Τσαντίρι”

Όλα τα στοιχεία για την απευθείας μετάδοση από την Λάρισα

Εντυπωσιακή η έναρξη στο τελευταίο ”Αλ Τσαντίρι”

Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια το «Αλ τσαντίρι», η πιο δημοφιλής εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, βγήκε το βράδυ της Τρίτης εκτός Αθηνών. Η μετάδοση έγινε live από την Λάρισα, γενέτειρα του Λάκη Λαζόπουλου.

Συνολικά 154 άτομα δούλεψαν για την συγκεκριμένη παραγωγή, που μετατράπηκε σε μια μεγάλη γιορτή. Σε αυτό βοηθά φυσικά η αγάπη του θεσσαλικού κοινού αλλά και η παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου.

Πάνω από 5.000 άτομα κατέκλυσαν το Κηποθέατρο της Λάρισας ενώ αρκετός κόσμος δεν μπόρεσε να βρει θέση και έμεινε απέξω, παρακολουθώντας το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» της χρονιάς από τέσσερα συνολικά βίντεο γουόλ.

Συνολικά για την τελευταία αυτή μετάδοση χρησιμοποιήθηκαν 14 κάμερες, εκ των οποίων οι δύο ασύρματες και η μία ρομποτική, ενώ ο σκηνοθέτης Σάκης Σιάρκος χρησιμοποίησε και δύο γερανούς για να έχει τη δυνατότητα πανοραμικών πλάνων.

Επίσης, στην Λάρισα μεταφέρθηκαν δύο μονταζιέρες και πολλοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, από τα στούντιο του Ρέντη κατευθείαν στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε όλη η αποστολή του «Τσαντιριού».

Η εκπομπή ξεκίνησε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, αν και ο Λάκης Λαζόπουλος καθυστέρησε περίπου μισή ώρα να εμφανιστεί, ώστε να νυχτώσει τελείως και να είναι καλύτερη η μετάδοση. Μάλιστα, στην έναρξη έκανε παράφραση ενός τραγουδιού, το οποίο αφιέρωσε στην Λάρισα και όλους του συμπατριώτες του. Δείτε το...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top