Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Star «Bahar»

Προβάλλεται κάθε μέρα στις 16:30

Από την Δευτέρα 27 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 16:30, προβάλλεται στο Star η νέα, καθημερινή, δραματική σειρά (τουρκικής παραγωγής) «Bahar».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ

Εζγκί Ασάρογλου (Μπαχάρ)

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1987. Απόφοιτος του πανεπιστημίου με δίπλωμα στην Ανθρωπολογία, η Εζγκί Ασάρογλου έκανε τα πρώτα της δειλά βήματα στην υποκριτική το 2004 σε ηλικία 17 ετών, λαμβάνονται μέρος σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι γνωστές στο ελληνικό κοινό «Hatirla Sevgili» με τους Μπερέν Σαάτ (Πειρασμός, Φατμαγκιούλ) και Τζανσέλ Ελτσίν (Ένα αστέρι γεννιέται), «Μενεξέ» με τους Κιβάντς Τατλιτούγκ (Kuzey Guney, που προβλήθηκε από το Star), Σεντέφ Αφτσί (Εζέλ).

Εζγκί Ασάρογλου (Μπαχάρ) 1.jpg
Το 2008 πρωταγωνίστησε στη δραματική ταινία «For a moment of freedom», που ήταν τουρκική, αυστριακή, γαλλική συμπαραγωγή και βραβεύτηκε σε κινηματογραφικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.
Το 2009 πρωταγωνίστησε με τον Χαλίτ Εργκέντς (Σουλεϊμάν, Χίλιες και μία Νύχτες), την Τζανσού Ντερέ (Εζέλ, Σιλά) και την ��ονγκιούλ Οντέν (Ασημένια Φεγγάρια) στην ταινία «Aci Ask».

Στη σειρά υποδύεται την Μπαχάρ μια νέα, όμορφη κοπέλα, με ωραία, ευγενικά αισθήματα. Τα παιχνίδια και η κακία των ανθρώπων όρισαν τη ζωή της από τη μέρα, που γεννήθηκε. Θα παλέψει για να κερδίσει πίσω τη ζωή, που της έκλεψαν.

Κερέμτζεμ (Ατές)

Γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1977 στην πόλη Μίλας, στη νοτιοδυτική Τουρκία.

Κερέμτζεμ (Ατές) 1.jpg
Το ολοκληρωμένο του όνομα είναι Κερέμτζεμ Ντορούκ αλλά καθιερώθηκε ως τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός, με το μικρό του όνομα.
Ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια από το λύκειο.

Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο με bachelor στις Διεθνείς Σχέσεις, ο Κερέμτζεμ μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα ]του στο μουσικό στερέωμα.

Το πρώτο του σόλο album κυκλοφόρησε το 2004 και συνέχισε να γνωρίζει επιτυχία με νέες δισκογραφικές δουλειές αλλά και συναυλίες σε όλη την Τουρκία αλλά και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές.

Στη σειρά υποδύεται έναν νεαρό γοητευτικό δικηγόρο, που κρύβει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό. Η γνωριμία του με τη Μπαχάρ θα σημαδέψει τη ζωή του.

Τσερέν Μοράϊ (Εφσούν)

Γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1985 στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου με δίπλωμα στη Θεατρολογία.

Τσερέν Μοράϊ (Εφσούν) 2.jpg
Αν και η ίδια δεν ονειρευόταν μικρή να γίνει ηθοποιός, τα βήματα της ζωής την οδήγησαν στην υποκριτική, με τη μητέρα και τον πατέρα της να είναι οι πιο θερμοί υποστηρικτές της στην προσπάθειά της.

Το 2014 πρωταγωνίστησε με τον Ενγκίν Ακγιουρέκ (Φατμαγκιούλ, Διαμάντια και Έρωτας) και τη Φάρα Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ (Η Προδοσία, που προβλήθηκε από το Star) στην ταινία «Bi kucuk Eylul meselesi».

Στη σειρά υποδύεται την Εφσούν, μια κοπέλα λαϊκής καταγωγής, χωρίς τρόπους και σεβασμό για τίποτα και για κανέναν. Όταν της δίνεται η ευκαιρία, δε διστάζει να αδικήσει τη Μπαχάρ και να σφετεριστεί την πραγματική της ταυτότητα.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top