«Πάμε Πακέτο»: Την παρενόχλησε ο δάσκαλος της, απέκτησε καρκίνο και τέσσερα αυτοάνοσα

Δείτε πως μια αποστολέας πακέτου ευχαρίστησε τον ιερέα «φύλακα άγγελό» της / πρώτη ανάρτηση: 27-05-2016, 00:45

«Πάμε Πακέτο»: Την παρενόχλησε ο δάσκαλος της, απέκτησε καρκίνο και τέσσερα αυτοάνοσα

​Τον «φύλακα άγγελό» της ευχαρίστησε μέσω της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» μια γυναίκα που από πολύ νεαρή ηλικία, ήρθε αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Όπως αποκάλυψε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου, όταν πήγαινε στην Τετάρτη δημοτικού ο δάσκαλος της την παρενόχλησε σεξουαλικά, με απώτερο σκοπό την κακοποίηση:

«Δεν ήξερα καν τι μου έκανε τότε. Νόμιζα ότι είναι πολύ φυσιολογικό. Σε μεγάλη ηλικία το ανακάλυψα από τον ψυχολόγο μου» εξήγησε η Ελένη (αποστολέας του Πακέτου).

Και τα επόμενα όμως χρόνια της ζωής της, μόνο ρόδινα δεν ήταν, καθώς εδώ και 16 έτη δίνει μάχη με τον καρκίνο και με τέσσερα ακό��α αυτοάνοσα νοσήματα!

Έχοντας ανεπαρκή σχέση με τους γονείς της, και δίχως να έχει παντρευτεί ποτέ, η Ελένη «πολεμούσε» εδώ και δεκαετίες μόνη της, έως ότου στην ζωή της εμφανίστηκε ο πνευματικός της, ο Σεβασμιότατος Σεβαστιανός, ο αρχιεπίσκοπος καθολικών Αθηνών.

Εκείνος υπήρξε η σανίδα σωτηρίας της μέσα από το «πέλαγος» των προβλημάτων της, με αποτέλεσμα η Ελένη να θέλει να τον ευχαριστήσει δημόσια για την στήριξη και την άδολη αγάπη που της προσέφερε απλόχερα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top