Η αντίδραση της Έλενας Τσαβαλιά όταν θαυμάστρια χούφτωσε μπροστά της τον Μάρκο Σεφερλή!

Ο παρουσιαστής του «Ραντεβού» στο Star περιέγραψε την σκηνή (VIDEO)

Η αντίδραση της Έλενας Τσαβαλιά όταν θαυμάστρια χούφτωσε μπροστά της τον Μάρκο Σεφερλή!

Για τις θαυμάστριες του που πολλές φορές μπορεί να ξεφύγουν από τα όρια και μάλιστα μπροστά στην σύζυγό του, μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής.

783A2616.jpg
Κατά την διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή «ΦΜ Live», ο παρουσιαστής του «Ραντεβού» στο Star περιέγραψε πώς αντέδρασε η Έλενα Τσαβαλιά, όταν θαυμάστρια του τον χούφτωσε μπροστά της!

7915_MARKOS_SEFERLIS_ELENA_TSAVALIA_24122015.jpg
«Η Έλενα δεν ζηλεύει. Αν δεν γίνει κάτι μπροστά της. Γιατί έχει γίνει και μπροστά της σε νυχτερινό μαγαζί, ��αι εκεί τα πήρε στο κρανίο. Είχε τελειώσει το πρόγραμμα και σηκωθήκαμε να φύγουμε και ήταν μια παρέα με γυναίκες και σταμάτησα, γιατί μου μίλησαν, για να βγάλουμε φωτογραφίες. Κάποια ήταν πολύ εκδηλωτική και εκεί την έβαλε στη θέση της. Με… θώπευε αλλά την έβαλε στη θέση της. Γενικά, όμως, δεν με ζηλεύει γιατί δεν δίνω δικαιώματα και από την άλλη ξέρει ότι κάνω μια δουλειά που τα έχει αυτά».

9303_TSAVALIA_SEFERLIS_2892015.jpg
Πλέον όπως εξήγησε, «τις απομακρύνω (τις θαυμάστριες) με τον τρόπο μου γιατί είμαι παντρεμένος και δεν το κρύβω. Ποιος άντρας δεν κολακεύεται αν αρέσει;»

0418_MARKOS_SEFERLIS_ELENA_TSAVALIA_14122015.jpg

Να σημειώσουμε πάντως, πως στο παρελθόν η Έλενα Τσαβαλιά είχε περιγράψει ένα άλλο απίστευτο σκηνικό, εξηγώντας πώς ξεμάλλιασε θαυμάστρια του Μάρκου Σεφερλή:

0289_TSAVALIA_SEFERLIS_19032016.jpg
«Έχω δηλώσει ότι δεν είμαι ζηλιάρα αλλά με ενοχλεί αφάνταστα όταν με αγνοούν και όταν δε με σέβονται. Ήταν μια θαυμάστρια του Μάρκου η οποία είχε πέσει πάνω του και του έλεγε “Θα μου υπογράψεις το χέρι;” Aυτός εντωμεταξύ είναι και ντροπαλός… Καθόμασταν απέναντι στο τραπέζι, εγώ με την κοιλιά τούρλα. Δίπλα του καθόταν ένας κολλητός του φίλος και της λέει: “Να σου πω κοπελιά, αυτή που βλέπεις απέναντι είναι η γυναίκα του”. Eκείνη σαν να της είπε ότι είναι η αδερφή του και δεν την νοιάζει καθόλου. Συνέχισε κατά τον ίδιο τρόπο εκείνη! Είχε… αφέλειες! Και όμως είναι από πάνω του σκυμμένη την βουτάω από τις αφέλειες και της βάζω το κεφάλι στο τραπέζι. Και της λέω εμένα θα με σέβεσαι. Και έφυγε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top