Ραγίζει καρδιές η Ρ. Καρατζαφέρη για το θάνατο της μητέρας της: «ΜΑΜΑ, ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΟΝΑΩ...»

Δ��ΙΤΕ το συγκλονιστικό κείμενο που ανέβασε στο facebook

Ραγίζει καρδιές η Ρ. Καρατζαφέρη για το θάνατο της μητέρας της: «ΜΑΜΑ, ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΟΝΑΩ...»

Αβάσταχτος είναι ο πόνος της Ράνιας Καρατζαφέρη για το θάνατο της μητέρας της.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η μητέρα της δημοσιογράφου έφυγε από τη ζωή στα 59 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο.

12193508_1178332455527795_5143786948255729277_n.jpg
Η Ράνια δεν μπορεί να πιστέψει την απώλειά της, ενώ τα λόγια που έγραψε σε ανάρτησή σε post της στο facebook είναι συγκλονιστικά:

«Η ΜΑΝΑ μου έφυγε χθες... 59 χρόνων... Πάλεψε τρία χρόνια σαν το λιοντάρι και μαζί της κι εμείς... Το Μαρινάκι μου το λάτρεψαν όλοι. Όλοι όσοι είχαν την ευλογία να τη γνωρίσουν. Για ένα πράγμα νιώθω καλά. Ότι έκανα τα πάντα. Πάλεψα κι εγώ με τον καρκίνο μαζί της ανάσα - ανάσα. Την είχα στις καλύτερες γιατρίνες που την αγάπησαν και τη φρόντισαν σαν συγγενείς και τις ευχαριστώ. Μαρία Βασιλάκη, Μαρίνα Τσαντεκίδου. Που μου υποσχεθήκατε πως δεν θα πονέσει και δεν πόνεσε. Σαν πουλάκι έφυγε η ΜΑΝΑ μου. Η ΜΑΝΑ μου... Από σήμερα είναι χωμένη μέσα εκεί, μόνη της μες το κρύο... Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα γλυκά σας λόγια, αλλά τίποτα δεν μπορεί να με παρηγορήσει. Το περίμενα, αλλά δεν το δέχτηκα και δεν θα το δεχτώ ποτέ... ΜΑΜΑ, ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΟΝΑΩ...»

rania.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top