Ο Γιάννης Παπαγιάννης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί-Η άλλη πλευρά του γνωστού δημοσιογράφου

ΔΕΙΤΕ και μάθετε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και της καθημερινότητας του

Ο Γιάννης Παπαγιάννης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί-Η άλλη πλευρά του γνωστού δημοσιογράφου

​Μπορεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra να τον έχετε συνηθίσει…αλλιώς και να τον έχετε στο νου σας ως έναν σκληρό επαγγελματία που δύσκολα το βάζει κάτω, στην καθημερινότητα του όμως και στην προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Παπαγιάννης είναι πατέρας, σύζυγος και φιλόζωος.

papagiannis1.jpg
Αποφεύγοντας να δίνει συνεντεύξεις και να κάνει φωτογραφίσεις σε γνωστά περιοδικά, ο δημοσιογράφος επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Στο σπίτι του εκτός από την γυναίκα του Φωτ��ινή και τα δυο τους παιδιά, θα βρει κανείς δυο λυκόσκυλα, μια γάτα, έναν παπαγάλο και ένα χάμστερ, τα οποία και λατρεύει.

papagiannis_d2.jpg
Όσο ο Γιάννης Παπαγιάννης ασχολείται με το ρεπορτάζ, η σύζυγός του (με την οποία είναι μαζί 14 χρόνια), έχει επιφορτιστεί με την φροντίδα των δυο κοριτσιών που έχουν αποκτήσει μαζί, αλλά και των κατοικιδίων που μένουν μαζί τους.

Και μπορεί ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Kontra να αποφεύγει τα… lifestyle φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο φροντίζει μέσω Facebook να απευθύνεται στους fans και στους διαδικτυακούς του φίλους, γράφοντας posts στα οποία εκφράζεται ανοιχτά και τρυφερά, τόσο για την σύζυγο όσο και για τις δυο κόρες του, που είναι… η ζωή του και η μεγάλη του αδυναμία.

papagiannis2.jpg

Στις 20 Αυγούστου που είχε τα γενέθλιά της η σύζυγός του έγραψε :

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ

Σήμερα γιορτάζει η επί 14 χρόνια σύζυγός μου. Η Φωτεινούλα με την οποία δεν έχουμε ανταλλάξει όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια άσχημη κουβέντα σεβόμενοι τις αρχές της οικογένειάς μας και πάνω απ’όλα τον θεσμό του γάμου τον οποίο τιμάμε μαζί με τα παιδιά μας. Φωτεινούλα Χρόνια Πολλά, πάντα με δύναμη και υγεία…
Γ.Π.

papagiannis3.jpg

Ενώ σήμερα που έχει γενέθλια η μικρή του κόρη η Μαριάννα και γίνεται 10 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε :

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ – ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ…

Με όμορφο καλοκαιρινό καιρό ξυπνήσαμε σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα. Έχει γενέθλια η μικρή μου κόρη. Η Μαριάννα γίνεται 10 ετών. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της. Να ζήσεις φατσούλα!
33.jpg


papagiannis_d.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top