Πάμε στοίχημα; Το star.gr αναλύει την Eurovision και σε στέλνει ταμείο!

Tι δείχνουν τα προγνωστικά λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό

Πάμε στοίχημα; Το star.gr αναλύει την Eurovision και σε στέλνει ταμείο!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον αποψινό, πρώτο, ημιτελικό της φετινής Eurovision, στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα και το star.gr σου παρουσιάζει τα τελευταία προγνωστικά τα οποία… θα σε στείλουν στο ταμείο!

«Σιγουράκια» για την πρόκριση απόψε θεωρούνται η Ρωσία (φιγουράρει σε όλα τα γραφεία στοιχημάτων ως η πιθανότερη νικήτρια του ημιτελικού), η Εσθονία και η Ρουμανία. Η Ελλάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση των προγνωστικών (από τις ελάχιστες χώρες που σημείωσαν άνοδο μέσα σε μία μέρα), ενώ ακολουθούν οι Γεωργία, Αρμενία, Βέλγιο, Αλβανία, Λευκορωσία και Ουγγαρία.

Τον αποκλεισμό «βλέπουν» Δανία, Φινλανδία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Μολδαβία και Ολλανδία.

Από τον ημιτελικό της Πέμπτης, φαβορί είναι η Σουηδία, ενώ έπονται οι Νορβηγία, Σλοβενία και Αζερμπαϊτζάν. Η Κύπρος εμφανίζεται πέμπτη στα προγνωστικά και την δεκάδα των φιναλίστ συμπληρώνουν οι Λιθουανία, Λετονία, Ισλανδία, Πολωνία και Ισραήλ.

Πιθανότεροι για να αποκλειστούν θεωρούνται οι Μάλτα, Ελβετία, Μαυροβούνιο, Ιρλανδία, Τσεχία, Πορτογαλία και Σαν Μαρίνο.

Τα πράγματα στον τελικό εμφανίζονται πιο αμφίρροπα από ποτέ: αν και τα προηγούμενα χρόνια το φαβορί για τη νίκη ξεχώριζε εβδομάδες πριν τον διαγωνισμό (όπως π.χ. η Δανία με την Έμιλι ντε Φόρεστ το 2014, η Σουηδία με την Λορίν το 2013 και η Νορβηγία με τον Αλεξάντερ Ρίμπακ το 2009), φέτος αναμένεται μονομαχία για γερά νεύρα.

Σουηδία και Ιταλία αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά, με τις αποδόσεις τους να είναι πολύ κοντά και σε κάποιες φάσεις να ισοψηφούν! Ακολουθούν οι Αυστραλία, Ρωσία και Εσθονία, ενώ, αν προτιμάτε τα αουτσάιντερ, επιλέξτε Νορβηγία, Αλβανία και Αζερμπαϊτζάν.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Απόψε η «μάχη» της Ελλάδας στην Eurovision: ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top