Ράνια Τραγόμαλλου: «Εγώ πιλότος ήθελα να γίνω. Δεν είχα σκεφτεί τη δημοσιογραφία»

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια του Star αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της!

Ράνια Τραγόμαλλου: «Εγώ πιλότος ήθελα να γίνω. Δεν είχα σκεφτεί τη δημοσιογραφία»

Για τα πρώτα χρόνια της στη δημοσιογραφία και τα δελτία ειδήσεων μίλησε σε συνέντευξή της η Ράνια Τραγόμαλλου ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της!

«Εγώ πιλότος ήθελα να γίνω, και τίποτα άλλο!!! Αυτός ήταν ο στόχος μου, το όνειρό μου και μάλιστα είχα σκεφτεί να φύγω για Λονδίνο ή Φλόριντα ώστε να τον πετύχω. Δεν είχα σκεφτεί τη δημοσιογραφία...Αλλά προφανώς η ζωή είχε άλλα σχέδια» ανέφερε η ��ημοσιογράφος –παρουσιάστρια του Star στο «City Way Magazine» και πρόσθεσε: «Θυμάμαι μια μέρα, η γιαγιά μου ενώ έβλεπε ειδήσεις στην τηλεόραση μου είπε: “Να έτσι να σε δω μια μέρα... Να λες ειδήσεις”. Δεν έδωσα καμία σημασία, αφού δεν υπήρχε καν ως σκέψη. Είδες όμως μερικές φορές πώς τα φέρνει η τύχη! Γιατί τυχαίο και τυχερό ήταν, ανεξάρτητα που μετά έγινε πάθος και αγάπη. Όταν λοιπόν ήμουν στη διαδικασία να φύγω, να μη φύγω για το εξωτερικό, με ρώτησε η μαμά μου, μάλλον γιατί φοβόταν τις “πτήσεις”, αν θα ήθελα να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Ε, αυτό ήταν. Στο επόμενο δευτερόλεπτο το είχα αποφασίσει...Δημοσιογράφος θα γινόμουν. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Στο δίμηνο της σχολής, ο Μάνος Αντώναρος, που ήταν καθηγητής μου, πήρε μια ομάδα μαθητών για πρακτική στον Αlpha. Απλήρωτη για 9 μήνες, τρέξιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ, κούραση, αλλά και πρόκληση... Μετά ήρθε το Mega, το STAR, το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες, τα περιοδικά. Μπορεί να έχω κοπιάσει πολύ, αλλά Δόξα τω Θεώ, καλά μου πήγαν τα πράγματα».

11000714_769721129807935_5674717202631049219_o.jpg

Η Ράνια, η οποία μας ταξιδεύει επίσης μετά μουσικής μέσα από την συχνότητα του 89,8 Δρόμος fm, παραδέχθηκε πως θα μπορούσε να δει τον ευατό της σε κάποια εκπομπή, της οποίας το concept να της άρεσε: «Δεν είμαι της άποψης ότι όλοι, μπορούν να τα κάνουν όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ρεπορτάζ το "ροκ" κορίτσι των δελτίων ειδήσεων μετράει πολλά χιλιόμετρα. Ερωτηθείσα για το αν έχει λυγίσει εν ώρα καθήκοντος με κάποια είδηση απάντησε:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω γράψει πολλές ώρες “πτήσης” (γέλια) και το ρεπορτάζ είναι αγάπη μεγάλη! Δε θα σου πω όμως ότι μπορώ να καταγράψω ένα γεγονός ή να κυνηγήσω μια είδηση με παγωμένο αίμα. Απλώς πάντα προσπαθούσα να ελέγξω το συναίσθημά μου, την ώρα που έπρεπε να βγω στον “αέρα” και να μεταφέρω την είδηση. Έχω οργιστεί, έχω στενοχωρηθεί, έχω δακρύσει, έχω νιώσει πολλά –πολλά συναισθήματα. Δεν τα έχω κρύψει, αλλά δεν τα προέβαλα κιόλας. Αν με ρωτάς αν έχω κλάψει στον αέρα, η απάντηση είναι πως όχι, δεν το επέτρεψα να συμβεί».

11222311_769721253141256_7277751576471189021_o.jpg
Όσο για το ποιες ειδήσεις την δυσκολεύουν να τις εκφωνήσει; «Στο δελτίο ειδήσεων, το οποίο ήρθε και αυτό τυχαία αλλά στο σωστό χρόνο στην επαγγελματική μου ζωή, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Πρέπει να διαχειριστείς αλλιώς και άλλες καταστάσεις. Δε “δυσκολεύομαι” να εκφωνήσω καμία είδηση, με την έννοια ότι αν κάτι έχει συμβεί, όσο σκληρό κι αν είναι, οφείλω να το μεταφέρω στους τηλεθεατές. Αλλά ως... ρομποτάκι δε λειτουργώ. Για παράδειγμα όταν υπάρχουν ειδήσεις για παιδιά που κακοποιούνται, που βασανίζονται με όποιον τρόπο, στενοχωριέμαι και εξοργίζομαι...»



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top