Ο καρδιακός φίλος του Μπάμπη Αλατζά αποκαλύπτει πως ήταν οι τελευταίες του στιγμές

«Ξεψύχησε στα χέρια της συντρόφου του»

Ο καρδιακός φίλος του Μπάμπη Αλατζά αποκαλύπτει πως ήταν οι τελευταίες του στιγμές

​Με ένα μεγάλο παράπονο «έφυγε» από τη ζωή, ο ηθοποιός Μπάμπης Αλατζάς, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε ξεψύχησε το πρωί της Κυριακής.

Ο άνθρωπος που ήταν μαζί του τις τελευταίες ώρες της ζωής του, και έζησε από κοντά τα άγχη και τις στενοχώριες του ηθοποιού, ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης, αποκάλυψε στην εκπομπή «Μία» πως ο ηθοποιός «έφυγε» μόνος: «ήταν ολομόναχος. Είχε μία αδερφή αλλά έμενε μόνιμα στην Αθήνα και εκείνος στη Μυτιλήνη. Ζήτησε να πάει στο γεροκομείο της Μυτιλήνης για να έχει να μιλάει με κάποιον και να μην είναι μόνος. Ήταν μέσα σε τέσσερις τοίχους»

Παράλληλα τόνισε πως είχε μία σύντροφο την Αθανασία με την οποία όμως τελευταία ήταν σε διάσταση: «ήταν δίπλα του η Αθανασία τις τελευταίες μέρες. Ενώ μένει στην Αθήνα, όταν έμαθε πως είναι στο νοσοκομείο ο Γιάννης, έτρεξε κοντά του. Ουσιαστικά ξεψύχησε στα χέρια της»

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και πως ήταν ο ηθοποιός στις τελευταίες του στιγμές: «ήταν παλικάρι. Είχε θάρρος. Έλεγε πως θα τον νικήσει τον καρκίνο και θα την σκαπουλάρει. Το Σάββατο τον είδα τελευταία φορά, μια μέρα πριν δηλαδή. Έκανε καλαμπούρια και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top