Μάθετε το φινάλε στα «Κλεμμένα Όνειρα»!

Ποια θα είναι η τελευταία σκηνή του 3ου κύκλου;

Μάθετ�� το φινάλε στα «Κλεμμένα Όνειρα»!

​Κορυφώνεται η αγωνία μέχρι το τέλος του 3ου κύκλου στη σειρά του MEGA, «Κλεμμένα Όνειρα»!

Η δίκη του Μαλτέζου με την Άννα Σπανού είναι στο προσκήνιο, η οποία θέλει να τιμωρήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή. Οι καταθέσεις της Χρύσας και της Έλεν θα αφήσουν άφωνους όσους βρίσκονται εκείνη την ώρα στη δικαστική αίθουσα. Η μεν Χρύσα καταθέτει ότι ο πατέρας της είναι ψυχικά άρρωστος και η δε Έλεν προτείνει στους δικαστές να αθωώσουν τον γιο της και να καταδικάσουν εκείνη για όλα όσα έχει κάνει.

Η τελευταία σκηνή θέλει τον Δημήτρη Μαλτέζο να καταδικάζεται σε τρις ισόβια για τα εγκλήματα που έχει κάνει και να κάθεται στην αγκαλιά της μητέρας του, Έλενα Τζόρνταν, η οποία γεμάτη τύψεις θα βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού της σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Μαλτέζος φέρεται να ζητά από τη μητέρα του (Ελένη Φιλίνη) να τον απαλλάξει από όσα τον βασανίζουν με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.

Η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου θα φανερώσει το τέλος του Μαλτέζου και θα μας εισαγάγει με ένα χρονικό άλμα στα καινούργια επεισόδια της σειράς, με τον Σταύρο να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στο κολέγιο και με νέους μαθητές να εμπλουτίζουν με τις ιστορίες τους την πλοκή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top