Ζώδια και ψέματα: Ποιοι «παραμυθιάζονται» και ποιοι «παραμυθιάζουν»!

Δες το ζώδιο του/ της και μάθε… την αλήθεια!

​Αναρωτιέστε που είναι η αλήθεια στη σχέση σας με το σύντροφο σας ή το νέο σας φλέρτ! Αν και το βέβαιο είναι πως «… πάντα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση», εμείς συμβουλευόμαστε τα άστρα για να έρθουμε πιο κοντά σ’αυτήν! Δείτε λοιπόν το ζώδιο του/της και μάθετε αν έχει την τάση να λέει ψέματα… ή είναι λάτρης της αλήθειας!
Κριός
Ο Κριός θα σας ξεφουρνίσει μερικά αθώα ψεματάκια για την προσωπική του ζωή. Θέλει να εντυπωσιάζει, οπότε θα βάλει σάλτσα και μ��α δόση υπερβολής σε κάτι που έζησε για να το κάνει πιο σημαντικό. Αν αντιληφθείτε ότι σας “παραμυθιάζει”, μη θυμώσετε μαζί του. Απλά θέλει να ανέβει στα μάτια σας! Δείξτε λοιπόν κι εσείς το θαυμασμό σας. Από την άλλη… δε θέλει και πολύ ένας Κριός να παραμυθιαστεί! Του αρέσει τόσο πολύ «η σάλτσα» που… πείθεται εύκολα!
Ταύρος
Δύσκολα θα πει ψέματα ο Ταύρος, γιατί θεωρεί ότι θα τον καταλάβουν όλοι και το ψέμα του θα αποκαλυφθεί. Και όχι άδικα, αφού δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά. Όταν θα πει όμως ψέματα, θα το κάνει για να αποφύγει μια δυσάρεστη κατάσταση ή έναν πιθανό καυγά. Δύσκολα επίσης θα παραμυθιαστεί! Είναι γνωστό άλλωστε το πόσο καχύποπτος είναι… με όλους και με όλα!
Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμικοί κι ενώ αρχικά έχουν όλη την καλή διάθεση να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους, στην πορεία ενδέχεται να αλλάξουν γνώμη… Αν λοιπόν σας στήσουν στο ραντεβού που είχατε κανονίσει, θα εξαντλήσουν τη φαντασία τους και θα βρουν ένα ψέμα για να δικαιολογηθούν. Είναι τόσο απίθανα τα ψέματα που σκαρφίζονται όμως, που τελικά γίνονται πιστευτά! Να παραμυθιστεί;;; Λίγο δύσκολο, γιατί είναι παιδί του Ερμή – και σκέφτεται αρκετά- αλλά δεν αποκλείεται!
Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα σας πει ψέματα, θα το κάνει όμως για να σας προστατέψει και να μην στεναχωρηθείτε για κάτι. Αν αποκαλυφθεί, λοιπόν, μην του κρατήσετε κακία, γιατί το έκανε για καλό! Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιήσει το ψέμα από ανασφάλεια ή για να καλύψει κάποιο λάθος που έκανε. Θα είναι όμως μικρό, αθώο και δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν. Παραμυθιάζονται… εύκολα, αν είστε τρυφεροί μαζί τους ,αλλά αν σας αντιληφθούν «μαύρο φίδι που σας έφαγε»!
Λέων
Όταν καταλάβει πως χάνει την επιρ��οή και την εξουσία που ασκεί στους άλλους ο Λέων, όταν δει πως από εκεί που ήταν ο αρχηγός αρχίζει να παίρνει την κάτω βόλτα, τότε θα πει ψέματα, για να ανέβει ξανά στα μάτια εκείνων που μέχρι πριν λίγο τον θαύμαζαν. Δεν θα είναι και ιδιαίτερα πειστικός, ούτε βέβαια θα βλάψει κάποιον με τα ψέματά του, οπότε μην τον φοβάστε, αφήστε τον να λέει! Είναι ψέματα λάμψης και υπεροχής! Είναι καχύποπτοι… δύσκολα παραμυθιάζονται αλλά, αν τους πλέξετε το εγκώμιο και είστε από τους φανατικούς θαυμαστές του… τον έχετε!
Παρθένος
Υπερασπιστής της αλήθειας, μέχρι τελικής πτώσης είναι ο Παρθένος. Σπάνια θα χρησιμοποιήσει ένα ψέμα κι όταν θα το κάνει θα είναι για να δώσει βαρύτητα στα λεγόμενά του ή για να κ��νει πιο πειστικές κάποιες απόψεις του. Θα είναι όμως τόσο ασήμαντο και θα το ενσωματώσει τόσο καλά, που κανείς δεν θα το καταλάβει! Μπορείτε άνετα να τον παραμυθιάσετε, γιατί είναι καλοκάγαθος κι έχει πάντα την καλή πρόθεση να πιστέψει τους άλλους, αλλά έστω και μια μικρή λεπτομέρεια να εντοπίσει που δεν ταιριάζει στην αλήθεια… θα σας ανακαλύψει και… «μαύρο φίδι που σας έφαγε κι εσάς»!
Ζυγός
Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που μπορούν άνετα να πούνε ψέματα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Και θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να αποφύγει μια επίπληξη ή έναν καυγά! Επίσης όταν κάνει κάποια απιστία στην ερωτική του σχέση, θα βρει άφθονα ψέματα να ξεφουρνίσει για να θολώσει τα νερά! Προσοχή λοιπόν! Με την ίδια ευκολία μπορούν επίσης να παραμυθιαστούν!
Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα πει μεγάλα ψέματα και θα το κάνει καθαρά για λόγους εκδίκησης. Δεν είναι καθόλου αθώα τα ψέματά του και θα έχουν σκοπό να βλάψουν κάποιον που του έκανε κακό. Είναι ένας τρόπος να πάρει το αίμα του πίσω και δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει. Επίσης, σε μια πιο αθώα εκδοχή, θα σας πει ορισμένα ψέματα για να σας τεστάρει και να διαπιστώσει με τι άνθρωπο έχει να κάνει. Επιφυλακτικοί και δύσπιστοι, δύσκολα παραμυθιάζονται!!!
Τοξότης
Ο Τοξότης δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που λένε εύκολα ψέματα. Σπάνια το κάνει και όταν θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία θα είναι για να απεμπλακεί από μια ιστορία στην οποία τρίτα άτομα τον έμπλεξαν. Θα θελήσει να βγάλει την ουρά του απ’ έξω, σε κάτι που ειπώθηκε από τον ίδιο, αναιρώντας το. Είναι γενικά αισιόδοξος, οπότε αν του «κάνει» το story, γιατί να μην παραμυθιαστεί;;;
Αιγόκερως
Τα ψέματα του Αιγόκερου είναι σπάνια και αυτό επειδή δεν θέλει να εκτεθεί σε περίπτωση που αυτά αποκαλυφθούν. Θα το κάνει μόνο όταν υπάρχει κάποιος επαγγελματικός στόχος, άρα λοιπόν πρόκειται για εντελώς αθώα ψέματα που απλά θα «βελτιώσουν» λίγο το βιογραφικό και τις ικανότητές του. Δεν παραμυθιάζεται… ξεχάστε το, μόνο εκτός κι αν το IQ του το επιτρέπει!
Υδροχόος
Μπορεί να πει με απίστευτη ευκολία ένα ψέμα. Έχει την ικανότητα να το πλασάρει με τέτοιο τρόπο που θα φαίνεται ως η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ. Υποστηρίζει τόσο τα ψέματα που λέει, που φτάνει σε σημείο να τα πιστεύει και ο ίδιος! Το κάνει για να καλύψει μια κατάσταση που δεν τον συμφέρει, αλλά πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει το ψέμα, όταν θεωρήσει ότι ο συνομιλητής του δεν είναι έτοιμος να δεχτεί την αλήθεια. Πιστεύει το ψέμα… εξίσου εύκολα, αν είναι καλοφτιαγμένο!
Ιχθείς
Οι Ιχθείς, στην προσπάθειά τους να ζήσουν σε ένα διαφορετικό και ονειρεμένο κόσμο, πλάθουν στο μυαλό τους μια κατάσταση, που αργότερα δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι αν είναι αληθ��νή ή όχι. Θα πουν ψέματα προκειμένου να εξιδανικεύσουν τα πράγματα ή να ωραιοποιήσουν τη ζωή τους. Ο μόνος λοιπόν που κινδυνεύει από αυτό, είναι ο ίδιοι! Παραμυθιάζονται…. ουυυυυυ! Από τους πρώτους!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top