Μενεγάκη: Μπέρδεψε τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό!!

Της διευκρίνισαν πως η «Λάτσιο» δεν είναι ο Λάτσιος!

Μενεγάκη: Μπέρδεψε τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό!!

Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε με τις σημερινές ατάκες της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της!!

«Δεν έχω πει δυο λόγια και για τον Παναθηναϊκό που έπαιξε με μια ξένη ομάδα χθες βράδυ» είπε η παρουσιάστρια και οι συνάδελφοι της της διευκρίνισαν πως έπαιξε ο Ολυμπιακός και όχι ο Παναθηναϊκός!!!

Εκείνη ζήτησε συγνώμη ��έντε- έξι φόρες και συνέχισε τις κλασικές τις ερωτήσεις!!

«Αυτός που σκόραρε τι είναι»; ρώτησε η παρουσιάστρια και η Κατερίνα Ζαρίφη της είπε ότι «αφού έβαλε το γκολ ο ποδοσφαιριστής άρχισε να χορεύει» και η Ελένη με μια απορία στο βλέμμα είπε «αφού βάλει τα γκολ χορεύει»;;

Το καλύτερο είναι όταν η Ζαρίφη της είπε ότι «σήμερα παίζει ο Παναθηναϊκός με την Λάτσιο και όχι την Γιάννη Λάτσιο»..εκείνη είχε λιώσει στο γέλιο και είπε «ναι ναι την ξέρω την ομάδα λόγω βεβαίως του Γιάννη»!!!

Ενώ, ήθελε να ρωτήσει τη δημοσιογραφική της ομάδα και «πως αντιδρούν οι άντρες όταν οι κοπέλες τους γίνονται αρρενωποί φίλαθλοι και φανατίζονται κατά τη διάρκεια του αγώνα»..

Η καλή μέρα βέβεια από την αρχή φαίνεται, αφού ακόμα και σε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τηλεθεάτρια τι ρώτησε «τι είναι αυτό που ακούγεται, παράσιτο»;; και εκείνη της απάντησε «το έκτο μου παιδί είναι»!!

Δείτε το βίντεο και γελάστε με την καρδιά σας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top