Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε με τους followers της μια προσωπική αναδρομή παρουσιάζοντας πώς διαμορφώθηκε η ζωή της από το 2021 έως σήμερα μέσα από έξι φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης 5 Μαΐου μια σειρά εικόνων που αποτυπώνουν διαφορετικές φάσεις της καθημερινότητάς της τα τελευταία χρόνια. Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν στιγμές χαλάρωσης και διακοπών όπου η ίδια ποζάρει μόνη της.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θα μείνουμε στα Χανιά. Τα αφήνω όλα, δεν με νοιάζει»
Σε επόμενες εικόνες εμφανίζεται μαζί με τον σύζυγό της Γρηγόρη Μόργκαν με τον οποίο έχει πλέον κοινές εμπειρίες και ταξίδια. Η παρουσία του σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στη ζωή της και μια περίοδο σημαντικών αλλαγών.

Το πιο πρόσφατο σημείο της αναδρομής αφορά τη μητρότητα. Οι τελευταίες φωτογραφίες τη δείχνουν να κρατά στην αγκαλιά τον γιο τους ενώ βρίσκεται δίπλα της ο Γρηγόρης Μόργκαν. Μέσα από αυτή τη σειρά εικόνων παρουσιάζεται η πορεία της από την περίοδο που ήταν μόνη της έως τη δημιουργία της οικογένειάς της.
Βαλαβάνη για Μόργκαν: «Είμαι ερωτευμένη... τον αγαπάω τον άνθρωπο»
