Με μαγιό μες το καταχείμωνο η Μανωλίδου

Θέλει θυσίες η... μαγειρική!

Με μαγιό μες το καταχείμωνο η Μανωλίδου

Με μαγιό σε ό,τι χρώμα μπορείτε να φανταστείτε, ιστιοσανίδα και χρωματιστές σαμπρέλες φωτογραφήθηκε η Ευγενία Μανωλίδου! Τι κι αν η θερμοκρασία έχει πέσει και όλοι έχουμε φορέσει μακρυμάνικα; Η... μαγειρική θέλει θυσίες και η «μπουμπούκα» φαίνεται πως είναι έτοιμη να τις κάνει!

Η μαέστρος - παρουσιάστρια - κριτής ταλέντων - σύζυγος βουλευτού φωτογραφήθηκε από τον Θωμά Χρυσοχοΐδη σε άκρως καλοκαιρινό στυλ. Κι αν στα περιοδικά είδαμε τα μπανάκια της στην Μύκονο με κόκκινο μπικίνι και μετά του Άδωνι, τώρα μας δείχνει κι άλλο την κορμάρα της, που -ομολογουμένως- για την ηλικία της και τις τρεις γένν��ς μια χαρά είναι...

Πρώτα πρώτα η Ευγενία έβαλε κάτι σε ροζουλί και «άραξε» σε ασορτί ιστιοσανίδα (έτοιμη να δαμάσει τα... κύματα της τηλεθέασης), μετά το «γύρισε» σε λευκό με «καυτό» σορτς και ξάπλωσε, ενώ δεν έλειψε και το αποκαλυπτικό κόκκινο μπικινάκι με τους γλουτούς σε κοινή θέα!

Μα καλά δεν πάγωσε η παρουσιάστρια; Άσε που φωτογράφηση με μαγιό μέσα στο φθινόπωρο είναι λίγο... out όπως και να το κάνουμε!

Αλλά μάλλον η Ευγενία έχει αντιληφθεί πως ο ανταγωνισμός στον χώρο της TV είναι σκληρός, πόσο μάλλον όταν έχεις να παρουσιάσεις ένα σόου που έχει αντίπαλο δέος. Και μιας και το αντίπαλο δέος, βλέπε Νάντια Μπουλέ, φωτογραφήθηκε γυμνό πίσω από ένα θάμνο, γιατί να μην βάλει και η Ευγενία το μαγιό της;

Άσε που τα ελαφρά προγράμματα, θέλουν και ελαφρύ ντύσιμο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top