Κούρκουλου: «Μπήκα σε πρόωρο τοκετό στο τέλος του 8ου μήνα της εγκυμοσύνης»

Η νέα ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εριέττας Κούρκουλου στο Στούντιο 4

Στο μαιευτήριο «Μητέρα» βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία διανύει τις τελευταίες ημέρες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. 

Εριέττα Κούρκουλου: Το όνομα του γιου της κι ο λόγος που δε θα έχει δωμάτιο

Παρότι ήταν προγραμματισμένο να μπει σε πρόωρο τοκετό, προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray κατάφερε με τη βοήθεια των γιατρών να κρατήσει για λίγο ακόμα μέσα στην κοιλίτσα της το αγέννητο μωρό της, προκειμένου να αποκτήσει το επιθυμητό βάρος.  

Σύσσωμη η οικογένεια Κούρκουλου - Η Εριέττα με τα τέσσερα αδέλφια της!

«Δεν μου αρέσει να γράφει ο καθένας ότι θέλει οπότε αφού δεν σέβονται την ιδιωτικότητά μας τουλάχιστον να μοιραστώ τι συμβαίνει.
Το μωρό μας είναι βιαστικό. Την Πέμπτη 5/12 στα γενέθλια του πατέρα μου μπήκα σε πρόωρο τοκετό στο τέλος του όγδοου και όχι του έβδομου μήνα.
Το προλάβαμε και νοσηλευτήκαμε στο Μητέρα όπου το προσωπικό μας έχει προσφέρει απίστευτη φροντίδα και αγάπη. Προσπαθούμε να τον κρατήσουμε λίγο ακόμα στην κοιλίτσα για να φτάσει το βάρος που θα θέλαμε.
Είμαστε όλοι καλά και πολύ τυχεροί που έχουμε το προνόμιο της πρόσβασης στην υποστήριξη που έχει ανάγκη το μωρό μας. Ότι νεότερο θα το μάθετε από εμάς 🙏🏻 Θα απέχω για λίγο από εδώ για να συγκεντρωθώ σε αυτό που αυτή την στιγμή έχει μεγαλύτερη σημασία - την ηρεμία της οικογένειάς μας και την υγεία του αγέννητου μωρού μας», έγραψε στο Instagram η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top