Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τραβούν η Μαρία Αναστασοπούλου κι ο Γιάννης Κολοκυθάς, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας.
Μαρία Αναστασοπούλου: Η ηλικία, ο σύντροφος και η αγάπη για τον «Σώτο»
Η αποκάλυψη γίνεται στο εξώφυλλο του ένθετου Secret το οποίο κυκλοφορεί αύριο Σάββατο και μοιράστηκε η Σάσα Σταμάτη στα social media.
Στο εξώφυλλο βλέπουμε ότι το δημοσίευμα έχει τίτλο «Δεύτερο Διαζύγιo» για τη Μαρία Αναστασοπούλου, μετά το τηλεοπτικό της με τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.
Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω του χρόνου»
«Διαφορετικούς δρόμους στη ζωή κι όχι στα επαγγελματικά τράβηξαν 12 χρόνια μετά η δημοσιογράφος κι ο σύντροφός της Γιάννης Κολοκυθάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπότιτλος του δημοσιεύματος.
Όπως όλα δείχνουν η Μαρία Αναστασοπούλου κι ο Γιάννης Κολοκυθάς θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στο ραδιόφωνο, ενώ η δημοσιογράφος επέστρεψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.