Κόκοτας: «Οι γιατροί δίνουν μάχη μαζί του» - Τα νέα για την υγεία του

Ο Δημήτρης Κόκοτας βγήκε από την ΜΕΘ. Νοσηλεύεται σε ΜΑΦ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Στην εκπομπή Summer’s Cool μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ματίνα Παγώνη, αποκαλύπτοντας νέες λεπτομέρειες για την πορεία  υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Δημήτρης Κόκοτας: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται χρόνο η κατάσταση του δημοφιλούς τραγουδιστή, ενώ αποκάλυψε πως πλέον έχει μεταφερθεί από τη ΜΕΘ στη ΜΑΘ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τον Δημήτρη Κόκοτα

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ τον Δημήτρη Κόκοτα κι όλη αυτή την περίοδο θέλει να μαθαίνει νεότερα για την υγεία του. Η κατάσταση από την αρχή ήταν σοβαρή, με τις επιπλοκές της... Υπάρχει μια ομάδα που δίνει μάχη μαζί με τον ίδιο για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση», είπε αρχικά. 

Κόκοτας: «Yπάρχουν επιπλοκές στην όραση» - Τα νέα για την υγεία του

«Έχει βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας κι είναι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Θα παραμείνει εκεί κι εκεί μπορούν και συγγενείς του να τον βλέπουν περισσότερες ώρες», πρόσθεσε η γνωστή γιατρός. 

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου μετά το εγκεφαλικό και το καρδιακό επεισόδιo που υπέστη

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου μετά το εγκεφαλικό και το καρδιακό επεισόδιo που υπέστη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αντιδράει στα επώδυνα κι η κατάσταση παραμένει όπως ήταν τον τελευταίο καιρό, ελπίζοντας ότι με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός του θα αντιδράει σιγά. Ελπίζουμε τους επόμενους μήνες που θα μείνει στη μονάδα αυξημένης φροντίδας να βελτιωθεί η κατάσταση του και μετά τον Σεπτέμβρη να δούμε ξανά τι μπορεί να γίνει», συμπλήρωσε η Ματίνα Παγώνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top