Γεροντιδάκης για το φινάλε του Σασμού: «Στο τέλος κέρδισε η αγάπη για ζωή!»

H ανάρτηση του ηθοποιού για το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Γεροντιδάκη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, τον Δεκέμβριο του 2023

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το φινάλε του «Σασμού» μετά από τις τρεις τηλεοπτικές σεζόν και ο αστυνόμος «Γιώργος Βιδάλης», κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης αποχαιρέτησε τον ρόλο του και τους συναδέλφους του, με μια ανάρτηση στο Instagram.

 

Full in love η σύντροφος του Γιώργου Γεροντιδάκη: Οι ευχές στον ηθοποιό

«Αυτή η ιστορία από πόνο είχε χορτάσει, όμως στο τέλος κέρδιζε η αγάπη για ζωή ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή, τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που εργάστηκαν 3 χρόνια αδιάκοπα για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Το τέλος ήρθε όμως… Εις το επανιδείν ..!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με όλο το cast της σειράς.

Η δραματική σειρά φαίνεται ότι ολοκληρώνεται με ένα γλέντι και πως τελικά η πολύπαθη Άνω Ποριά, μετά από πολλές φουρτούνες, βρίσκει την ηρεμία, τη γαλήνη και την ειρήνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top