Βογιατζάκη για Φιλιππίδη: «Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον από μια στιγμή»

«Άνθρωποι καλλιτεχνικά σπουδαίοι πρέπει να δουλεύουν»

Όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη- βίντεο Happy Day

Τη θέση της σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις προτάσεις που έχει για να επιστρέψει στο θέατρο, εξέφρασε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Εγώ με τη στάση μου, ήδη έχω απαντήσει σε όλο αυτό. Το μόνο που έχω να πω ότι είναι πολύ καλά θα κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης να επιστρέψει στο θέατρο. Καλή επιτυχία! Άνθρωποι καλλιτεχνικά σπουδαίοι πρέπει να δουλεύουν», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Φιλιππίδης: «Θα Αθωωθεί Στο Εφετείο, Υπάρχουν Νέα Στοιχεία» - Video

«Δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο, μια ολόκληρη προσωπικότητα, μια ολόκληρη ζωή, από μια στιγμή. Εγώ με τη στάση μου τη δηλώνω τη γνώμη μου, δεν έχω να πω παραπάνω», πρόσθεσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Σοφία Βογιατζάκη- NDP Νίκος Ζότος

Σοφία Βογιατζάκη- NDP Νίκος Ζότος

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ξεκίνησε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο. Πρωτόδικα κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ηθοποιού το 2008 και ομόφωνα ένοχος για δυο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014, αφού το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της Εισαγγελέως.

Π. Φιλιππίδης: Ξεκίνησε η δίκη στο Εφετείο - Στο πλευρό του η σύζυγός του

Του είχε επιβληθεί κάθειρξη 8 ετών για τις απόπειρες βιασμού, ενώ δεν του αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά. Αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η ποινή του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top