Βίκυ Βολιώτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Άννα

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες

Βίκυ Βολιώτη: Φωτογραφίες από την έξοδο με την κόρη της/ φωτογραφίες NDP/ Έλλη Πουπουλίδου

Μια σπάνια δημόσια κοινή εμφάνιση με το κοριτσάκι της έκανε η Βίκυ Βολιώτη. Το απόγευμα της Κυριακής 26/5, μαμά και κόρη βρέθηκαν στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου «…που γι’ Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός».

Βίκυ Βολιώτη: «Η υιοθεσία είχε πολλές δυσκολίες, αλλά τις ξεπέρασα»

Η Βίκυ Βολιώτη με την κόρη της, Άννα/ φωτογραφία NDP

Η Βίκυ Βολιώτη με την κόρη της, Άννα/ φωτογραφία NDP

Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό αγκαλιασμένες και χαμογελαστές δείχνοντας πόσο δεμένες είναι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αναφερθεί στα εμπόδια που συνάντησε μέχρι να καταφέρει να υιοθετήσει την Άννα της.

Ελληνίδα ηθοποιός: «Παντρεύτηκα μόνο και μόνο γα να υιοθετήσω την κόρη μου»

Μάλιστα, είχε παραδεχτεί πως ο λόγος που παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Σίμο, ήταν λόγω της υιοθεσίας, μιας και ήταν απαραίτητη προϋπόθεση.

Η Βίκυ Βολιώτη έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Άννα/ φωτογραφία NDP

Η Βίκυ Βολιώτη έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Άννα/ φωτογραφία NDP

«Ο γάμος προέκυψε επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Δεν επιτρέπονταν ακόμα οι μονογονεΐκές οικογένειες. Ο Σίμος (σ.σ. ο σύζυγός της Σίμος Σαρκετζής) έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί ήθελε παιδί και το συζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι μαζί του θα είναι κάτι που θα είναι εύκολο.  Η διαδικασία ήταν μια πολύ μεγάλη και γεμάτη περίοδος, γεμάτη έντονα συναισθήματα, τη θυμάμαι με πολλή αγάπη κι επειδή είχε την ευτυχή κατάληξη. Όταν την πήρα αγκαλιά, για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, για εμένα ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου και δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να αλλάξει.  Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει καλά. Ήμουν αποφασισμένη, θα έμενα εκεί. Όταν πήγα στην Αιθιοπία για τις τελικές διαδικασίες, ήμουν έτοιμη και το είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δε γυρίζω», είχε δηλώσει στην εκπομπή Happy Day.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top