Μπεν Άφλεκ: O αδελφός του στη Μύκονο με τη σύντροφό του

Τα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο νησί των ανέμων

Όσα είπε ο Πέτρος Νάζος από το mykonoslivetv για το ταξίδι Casey Affleck και Caylee Cowan στη Μύκονο- βίντεο Happy Day

Μπορεί τα διεθνή μέσα να θεωρούν ότι το διαζύγιο Άφλεκ- Λόπεζ είναι προ των πυλών, ωστόσο ο αδελφός του χολυγουντιανού σταρ και σκηνοθέτη απολαμβάνει τη θέα και την αύρα της Μυκόνου. 

Λόπεζ - Άφλεκ: «Το διαζύγιο των 550 εκατομμυρίων δολαρίων πλησιάζει»

Ο μικρότερος αδελφός του Μπεν Άφλεκ, Casey, απαθανατίστηκε στο νησί των ανέμων με τη σύντροφό του, Caylee Cowan. Το mykonoslivetv «τσάκωσε» το ζευγάρι στον φάρο Αρμενιστή, να φορούν και οι δύο καπέλα στο κεφάλι, προφανώς για να μη γίνουν εύκολα αντιληπτοί.

Ωστόσο, η 26χρονη ηθοποιός δε σταμάτησε να αναρτά στα social media στιγμιότυπα από τη Μύκονο. To ζευγάρι αναχώρησε από τις Κυκλάδες και τώρα βρίσκεται στην Αθήνα. Μένει σε ξενοδοχείο με θέα την Ακρόπολη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caylee Cowan (@cayleecowan)

Ο 48χρονος Casey Affleck βραβεύτηκε με Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Manchester by the Sea» το 2017, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές όπως τα «Oppenheimer», «Ocean», καθώς και το «Gone Baby Gone», την πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Μπεν Άφλεκ.

 

Casey Affleck και Caylee Cowan στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το 2022/ (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Casey Affleck και Caylee Cowan στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το 2022/ (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Από το 2006 ως το 2017 ήταν παντρεμένος με την Summer Phoinix, την μικρότερη αδελφή του «Joker», Joaquin Phoinix, με την οποία απέκτησε δύο γιους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top