Μαίρη Μηνά: «Σκεφτόμουν αν μπορεί το σώμα μου να σηκώσει αυτό το βάρος»

Όσα είπε η ηθοποιός για τα 22 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της

Δείτε όσα είπε η Μαίρη Μηνά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Για τη νέα της καθημερινότητας ως μαμά μίλησε η Μαίρη Μηνά στην εκπομπή Γεια σου, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως σχεδιάζουν με τον σύντροφό της, Μιχάλη Σαράντη να βαφτίσουν την κόρη τους με 6 νονούς! 

Μαίρη Μηνά για Μιχάλη Σαράντη: «Υπήρχε κάτι έντονο όταν γνωριστήκαμε»

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στα κιλά που πήρε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και την εμπειρία της ως Πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. 

«Στην εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά. Σκεφτόμουν αν μπορεί το σώμα μου μπορεί να αντέξει το βάρος», είπε για τα κιλά που πήρε. «Η μητρότητα είναι ό,τι πιο δύσκολο και πιο σπουδαίο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Μαζί της έχουμε παντρευτεί την έγνοια και την ευτυχία για πάντα», πρόσθεσε για τη μητρότητα. 

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Η ηθοποιός μίλησε και για τους 6 νονούς που θα βαφτίσουν την κόρη τους. «Θέλαμε αυτή η φιλία που έχουμε με αυτούς τους ανθρώπους να γίνει και συγγένεια. Θέλουμε για αυτό το παιδί εκείνη η ημέρα να είναι μια μέρα γιορτής, σαν ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι» εξομολογήθηκε η Μαίρη Μηνά, που τόνισε πως ποτέ δεν ένιωσε πως τα ΜΜΕ κανιβαλίζουν την προσωπική της ζωή. 

Η Μαίρη Μηνά έκλεψε τις εντυπώσεις ως Πρωθιέρεια

Η Μαίρη Μηνά έκλεψε τις εντυπώσεις ως Πρωθιέρεια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

H Mαίρη Μηνά αναφέρθηκε και στην εμπειρία της από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας ως Πρωθιέρεια. «Αυτή η τελετή έχει σκοπό να μεταδώσει τις αξίες του Ολυμπισμού κι εμένα αυτά με συγκινούνε. Τώρα με το παιδί, αυτά με συγκινούν διπλά. Ο Μιχάλης με τη μαμά μου ήταν εκεί. Η μικρή όχι. Ο Νίκος Αλιάγας ήταν πάρα πολύ συγκινημένος. Έχει μία τάση να φιλοσοφεί την κάθε στιγμή. Σαν να ψάχνει συνεχώς να βρει την ουσία και την ομορφιά στα πράγματα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top