Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Έχω την ασθένεια Gravis»

Όσα είπε για τη σχέση του με τη Βάσω Μαζωνάκη

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Στη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη, αλλά και την ασθένεια Gravis, από την οποία πάσχει αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης

Μακρυνιώτης για το πρόβλημα υγείας: «Μία μέρα μου έπεσε το μάτι. Ήταν σοκ»

Ο γνωστός pastry chef μίλησε στο Happy Day κι αρχικά, ανέφερε: «Ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου αναγνωρισιμότητα και ξαφνικά δε σταματάει το τηλέφωνό του για να κάνει συνεντεύξεις, είναι πολύ εύκολο να νομίζει ότι είναι κάτι». 

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι από τους πιο γνωστούς pastry chef στη χώρα

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι από τους πιο γνωστούς pastry chef στη χώρα

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήρθε μια μέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης και μου λέει "Δημήτρη, είσαι ζαχαροπλάστης, μην το ξεχάσεις". Δεν συνεχίσαμε τη συζήτηση, λέγαμε τι θα κάνουμε το βράδυ. Το λέω κι ανατριχιάζω, κατάλαβα τι εννοούσε».

Αναφορικά με την ασθένεια που έχει, αποκάλυψε: «Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς. Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον Θεό και την οικογένειά μου». 

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του Μαζωνάκη

Τέλος, μίλησε για τη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη, με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία 8 χρόνια. «Με τη Βάσω είμαστε μαζί 8 χρόνια. Με στηρίζει σε όλα. Από τη μέρα που τη γνώρισα, νιώθω πιο τυχερός από ποτέ. Στη ζωή μου δεν ένιωθα τυχερός και μου πήγαιναν όλα στραβά. Από τη μέρα που τη γνώρισα, άλλαξε η τύχη μου», είπε o Δημήτρης Μακρυνιώτης. 

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης με τη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης με τη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τι είναι η ασθένεια Gravis

Η μυασθένεια (Myasthenia Gravis, MG) είναι μια αυτοάνοση διαταραχή που χαρακτηρίζεται από μυϊκή αδυναμία, η οποία επιδεινώνεται με την κίνηση και βελτιώνεται με την ανάπαυση. Η αιτία της νόσου είναι αντισώματα που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός (αυτοαντισώματα) έναντι των υποδοχέων της ακετυλοχολίνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top