Συγκλονίζει η Celine Dion: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω»

Συγκινητικό το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Διάφορες φωτογραφίες της Celine Dion

Μόλις λίγα λεπτά από το πρώτο trailer του βιογραφικού ντοκιμαντέρ για τη Celine Dion που δόθηκε στη δημοσιότητα ήταν αρκετά για να μας κάνουν να συγκινηθούμε και να υποκλιθούμε στη δύναμη της ψυχής της.

Σελίν Ντιόν: «Σπάει» τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο: «I Am Celine Dion» βλέπουμε πλάνα από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της τραγουδίστριας, αλλά και την καθημερινή μάχη που δίνει με Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο διαγνώστηκε τον Δεκέμβριο του 2022.
«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο», λέει η διάσημη τραγουδίστρια.

Συγκινεί η αδερφή της Celine Dion: «Προσευχόμαστε για ένα θαύμα»

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις», προσθέτει σε άλλο σημείο με δάκρυα στα μάτια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Στο συγκλονιστικό trailer προβάλλονται και αποσπάσματα στα οποία τη βλέπουμε να γυμνάζεται σκληρά σε καθημερινή βάση. «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω, κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δε θα σταματήσω», συμπληρώνει και δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top