Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου»

Η συγλονιστική περιγραφή της ηθοποιού για τις συνέπειες της long-covid

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η Καίτη Φίνου μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό κι απάντησε σε όσους τη ρωτούν πού βρίσκει τα χρήματα για να φροντίζει τον εαυτό της.

Στο νοσοκομείο η Καίτη Φίνου: Το βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο

Καίτη Φίνου /NDP

Καίτη Φίνου /NDP

Αρχικά περιέγραψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τις συνέπειες της long-covid στον οργανισμό της, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως αισθανόταν άσχημα ακόμα και να κυκλοφορήσει. 

«Τώρα τα συνήθισα. Μένουν ακόμη, αν και πέρασε ένας χρόνος και υπάρχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα – αν προλάβω να μην τυφλωθώ. Έφυγαν νύχια, έφυγαν τα μισά μου μαλλιά, ακόμη χτενίζομαι και βγάζω τούφες», συγκλόνισε η Καίτη Φίνου. 

Καίτη Φίνου: «Ήρθε η ώρα να σας "αποχαιρετήσω"»

Η ηθοποιός σημείωσε πως ο κόσμος τη ρωτάει «πού βρίσκεις τα λεφτά και βάζει δόντια» με την ίδια να αποκαλύπτει πως δέχεται οικονομική βοήθεια από τον πρώην σύντροφό της και το «Σπίτι του Ηθοποιού».

«Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι στο στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι μη μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει κλιματιστικό, ανάλογα με τον καιρό την εποχή. Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορέσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς», είπε αρχικά. 

«Είχα σύντροφο μέχρι κάποια στιγμή μέχρι και πριν τον covid. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει, υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε. Δεν τον βλέπω καθόλου, αλλά υπάρχει στη ζωή μου σαν μια βοήθεια στην κάρτα μου, σαν μια σύνταξη καλή», τόνισε για τον πρώην σύντροφό της. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top