Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους Αθηνά - Αλεξάνδρα

Το ελληνικό γλέντι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Τη μονάκριβη κόρη τους, την οποία απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας στις 23 Ιουνίου του 2023, βάφτισαν στην Αμερική η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο.

Μαρία Μενούνος: Παιχνίδια και αγκαλιές με την κόρη της, Αθηνά

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε Ελληνικό Ορθόδοξο Ναό με τη νεοφώτιστη να παίρνει δύο ονόματα Αθηνά - Αλεξάνδρα.

Ακολούθησε πάρτι στον εξωτερικό χώρο της πολυτελούς κατοικίας που διατηρεί το ερωτευμένο ζευγάρι με συγγενείς και φίλους να δίνουν το «παρών».

Ανάμεσά τους η Μαριέττα Χρουσαλά που ήταν και μια από τις νονές της κόρης της Μαρίας Μενούνος με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, αλλά και η Καλομοίρα με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη

Έξω από το σπίτι της οικογένειας στήθηκε παραδοσιακό ελληνικό γλέντι με την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της να σέρνουν πρώτοι τον χορό και τους καλεσμένους τους να ακολουθούν. 

Για την ιδιαίτερη περίσταση, η Μαρία Μενούνος είχε επιλέξει λευκό φόρεμα με λαιμόκοψη που είχε σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους.

Η Μαρία Μενούνος για τα γενέθλια του πατέρα της: «We love you pappou»

Η ίδια δε σταμάτησε ούτε λεπτό να διασκεδάζει και να αναρτά στιγμιότυπα στα social media. Σε ένα από αυτά μάλιστα τη βλέπουμε να χτυπά παλαμάκια στον πατέρα της κ. Κώστα που χόρευε ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους της επιτυχίας «Δεν θέλω τέτοιους φίλους». Ενώ σε ένα άλλο την Καλομοίρα να παίρνει το μικρόφωνο και να της αφιερώνει ένα τραγούδι.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top