Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια της ερμηνεύτριας

Βίντεο για τον χαμό του Γιάννη Φέρτη /Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star (14/4)

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φέρτης, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, που θα τον φέρνει για πάντα στις μνήμες μας.

Γιάννης Φέρτης: Πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού 

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η Τάνια Τσανακλίδου αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ηθοποιό, που άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 14 Απριλίου.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία τους, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Αντίο αγαπημένε μου φίλε. Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα στη ζωή μου. Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα».

 

 

Γιάννης Φέρτης: Αυτή είναι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού

Οι δύο καλλιτέχνες στο παρελθόν είχαν ζήσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4», η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη Ξένια Καλογεροπούλου, είχε αποκαλύψει πως ο γάμος τους έληξε το 1972, επειδή ο ηθοποιός ερωτεύτηκε παράφορα την Τάνια Τσανακλίδου.

Ο Γιάννης Φέρτης με την Τάνια Τσανακλίδου και την τρίτη σύζυγό του Μαρίνα Ψάλτη στο Ηρώδειο - Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Ο Γιάννης Φέρτης με την Τάνια Τσανακλίδου και την τρίτη σύζυγό του Μαρίνα Ψάλτη στο Ηρώδειο - Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας είχε πει: «Κάποια στιγμή δε, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μού είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Ε, είπα εντάξει και χωρίσαμε. Αλλά ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Σκέφτεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος που είστε μαζί, σ’ αγαπάει, σε εκτιμάει, αλλά δεν σε θέλει πια κοντά του. Σίγουρα πονάει ο χωρισμός, πολύ πονάει. Μάλιστα, ο Γιάννης μου είχε πει ότι “εμένα θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις”. Εγώ όμως του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top