Κρατερός Κατσούλης: «Δεν είμαι 90, πιστεύω στη συντροφικότητα»

Η απάντηση του ηθοποιού για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Βίντεο του Breakfast@Star για τον Κρατερό Κατσούλη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για γνωστό περιοδικό, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερο γάμου, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Κρατερός Κατσούλης: «Γύρισα πλάτη, με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα»

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε στο ΟΚ! για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του: «Ξαναθυμήθηκα ότι η ζωή είναι πολύ όμορφη και ότι μάλλον θα πρέπει να βρω τρόπους για να τη ζήσω όσο καλύτερα μπορώ. Εφόσον μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να είμαι γερός, δυνατός και όρθιος, είπα να φτιάξω έναν χώρο που να δίνει το έναυσμα και το κίνητρο και σε άλλους».

Καραβάτου: «Οι συμμαθητές της κόρης μου της λένε όσα διαβάζουν για εμένα»

Στη συνέχεια αποκάλυψε αν θα ξαναπαντρευόταν, μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. «Σε αυτά τα πράγματα, δεν μπορείς να απαντήσεις με ναι ή με όχι. Γιατί δεν ξέρεις ποτέ η ζωή τι σου φέρνει. Στη δεδομένη στιγμή, δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Αλλά επειδή δεν είμαι 90, πιστεύω στη συντροφικότητα και πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί», σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Κρατερός Κατσούλης με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Θωμάς Δασκαλάκης 

Ο Κρατερός Κατσούλης με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Θωμάς Δασκαλάκης 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top