Κρινιώ Νικολάου: Το δυνατό μήνυμα του τραγουδιού «Ψεύτικες αλήθειες»

Όσα περιγράφει το συγκεκριμένο τραγούδι

Με χαρακτηριστική μελωδική αλλά και δυναμική ερμηνεία και συνέπεια στο προσωπικό της ύφος, η Κρινιώ Νικολάου παρουσιάζει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Ψεύτικες αλήθειες» σε μουσική της ίδιας και στίχους της Νάνσυς Γκαβάκου.

Οι «Ψεύτικες αλήθειες» περιγράφουν την απόφαση μιας γυναίκας να απελευθερωθεί από το αρνητικό περιβάλλον που έχει εγκλωβιστεί, να ενεργοποιήσει τη δύναμη που κρύβει μέσα της ώστε να φύγει από μια κακοποιητική σχέση, αναζητώντας όσα της αξίζουν.

 

Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, μιλώντας για όσα την ενέπνευσαν, προκειμένου να γράψει τη μουσική του τραγουδιού τονίζει: «Η μουσική έρχεται όταν οι λέξεις δημιουργούν εικόνες και συναισθήματα!

Οι «ψεύτικες αλήθειες» φωτίζουν την απελευθέρωση μιας γυναίκας από μία σχέση βίαιη και σκληρή σχέση! Αποφασίζει να σπάσει την σιωπή της και να μη δεχθεί οποιαδήποτε άλλη υποτίμηση.

Αυτό το εκκωφαντικό μήνυμα των στίχων της Νάνσυς Γκάβακου, με ώθησε στο να δώσω πνοή στα λόγια της μέσω της μουσικής και της ερμηνείας μου. Αγάπησα πολύ αυτό το τραγούδι και εύχομαι να αγαπηθεί επίσης από το κοινό».


Μια μπάλα εγώ που φλέγεται κοντά στον ουρανό

Πέτα μαζί ψυχή μου - σε χρώμα γαλανό

Τις ψεύτικες αλήθειες σου κορνίζα τις κρεμάω

το γέλιο σου τ’ ανήθικο μπορώ και προσπερνάω

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top