Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο ηθοποιός αποκάλυψε πότε έχασε τον ύπνο του!

«Ξύπναγα στις 4 τα ξημερώματα προσπαθώντας να σκεφτώ τι δεν κάνω καλά»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν το απόγευμα της Παρασκευής ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις ενώ μοιράστηκε και τις φορές που έχασε τον ύπνο του εξαιτίας μιας περίεργης συνεργασίας

Χαραλαμπόπουλος - Πρίντζου: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

«Τσακώνομαι σπάνια, τις περισσότερες φορές έχω μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάω για ποιο λόγο ξεκίνησα να τσακώνομαι! Οπότε εκεί πέρα παθαίνω μια αναλαμπή κι επανέρχομαι. Ξεχνάω εύκολα, ναι... Στη δουλειά, στο θέατρο, επειδή "ηγούμαι" ενός σχήματος πρέπει να είμαι κι αυτός που θα δίνει και τις λύσεις. Θα είμαι αυτός που δε θα χάνει την ψυχραιμία του παρά θα προσπαθεί να σώσει καταστάσεις και να είναι όλοι καλά στη δουλειά. Οπότε αυτό όλα αυτά τα χρόνια με έχει κάνει να νιώθω πως πρέπει εγώ να εξισορροπώ κι όχι να δημιουργώ καταστάσεις», αποκάλυψε αρχικά. 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του

«Δε μου έχει τύχει αγενής σκηνοθέτης, αλλά περίεργες καταστάσεις, ναι μου έχουν συμβεί. Σε κάποιο βαθμό ναι, μου έχουν συμβεί δύσκολες καταστάσεις κι έχασα τον ύπνο μου. Δηλαδή συνήθως ξύπναγα στις 4 τα ξημερώματα προσπαθώντας να σκεφτώ τι δεν κάνω καλά ή τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει κάτι. Αυτό μόνο, δηλαδή δεν είμαι επιθετικός κατά μία έννοια», πρόσθεσε ο ηθοποιός. 

To on air «γαλλικά» του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

«Μερικές φορές μπορεί να γυρίσω τον εαυτό μου σε μια κατάσταση ότι "Το έφαγες, θα το φας όσο διαρκέσει, ζήσε το κι απόλαυσε το". Οπότε το κάνω έτσι. Δεν έχω κάνει το "Παίρνω τη βαλίτσα μου και φεύγω" αλλά έχω κάνει ότι… μπορεί να πάρω τη βαλίτσα μου και να φύγω! Στην προσωπική μου ζωή, όμως, δεν το έχω κάνει ούτε αυτό», συμπλήρωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top