Θλίψη στον χώρο της μουσικής - Πέθανε ο συνθέτης, Νίκος Καλαντζάκος

Η συγκινητική ανάρτηση Τσακνή και Μιτζέλου

Ο γνωστός συνθέτης και πιανίστας, Νίκος Καλαντζάκος, έφυγε από τη ζωή, χθες. Είχε συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιώργος Νταλάρας, η Γιώτα Νέγκα και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Ο Νίκος Καλαντζάκος-/ φωτογραφία facebook

Ο Νίκος Καλαντζάκος-/ φωτογραφία facebook

«Καλό ταξίδι μαέστρο, σε περιμένει ο Λαυρέντης να ενορχηστρώσεις τα τραγούδια του», έγραφε η ανάρτηση με τη φωτογραφία του στην επίσημη σελίδα του θαυμαστών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Facebook.

Tη λυπηρή είδηση επιβεβαίωσε και με ανάρτησή του ο Διονύσης Τσακνής, σήμερα το πρωί.

«Ο φίλος, ο κουμπάρος, ο συνεργάτης, ο δάσκαλος (με τον υπέροχο τρόπο του) για όλους εμάς της μουσικής οικογένειας, έκανε το τελευταίο … αστείο του. Μας άφησε μόνους και λιγότερους. Νικολή μας να είσαι σίγουρος πως θα σταθούμε όλοι μας δίπλα στον Τονίνο και τη Διονυσία», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Ο γνωστός συνθέτης Αντώνης Μιτζέλος τον αποχαιρέτησε επίσης με πολύ συγκινητικά λόγια, γράφοντας σε ανάρτησή του: 

«Έφυγε από τη ζωή ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελλάδος, ένας καλός άνθρωπος. Ο Νίκος Καλαντζάκος. Εξαιρετική ψυχή και καταπληκτικός πιανίστας. Συνεργαστήκαμε σε πάμπολλες δουλειές και για πολλά χρόνια. Σοβαρός, ευγενέστατος, αλάθητος, ευφάνταστος και με υψηλή μουσική ευαισθησία. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντίο αδελφέ μου, καλό σου ταξίδι στο φως».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top