Νίκος Ψαρράς: «To χειρότερο σχόλιο που μου κάνει η γυναίκα μου είναι... »

Τι είπε για το άγχος που έχει σε κάθε παράσταση

Όσα είπε ο Νίκος Ψαρράς στο Happy Day

Ο Νίκος Ψαρράς παραδέχτηκε ότι σε κάθε παράσταση έχει άγχος και αποκάλυψε το χειρότερο σχόλιο που του κάνει η σύζυγός του για τη δουλειά του.

 

«Kάθε βράδυ, υπάρχει άγχος μέχρι να πατήσω σκηνή», εξομολογήθηκε ο 52χρονος ηθοποιός στο Happy Day.

Νίκος Ψαρράς: Η Μάγισσα και η παράσταση που ετοιμάζει με τη σύζυγό του

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως ο πιο αυστηρός κριτής για εκείνον είναι η γυναίκα του. «Με ξέρει πολύ καλά, έχουμε κάνει ήδη τέσσερις παραστάσεις, ετοιμάζουμε την πέμπτη για του χρόνου τον Οκτώβριο. Το χειρότερο σχόλιο που μπορεί να μου κάνει, κάνοντας πρόβα, είναι να μου πει: "A, πολύ ωραία το κάνεις. Μπράβο, το έχουμε δει άλλες 50 φορές. Κάνε μας κάτι καινούργιο τώρα"», αποκάλυψε. 

 Νίκος Ψαρράς-Ελένη Καρακούλη/ ΝDP Ανδρέας Νικολαρέας

 Νίκος Ψαρράς- Ελένη Καρακούλη/ ΝDP Ανδρέας Νικολαρέας

Στην ερώτηση δε, αν έχει ψάξει ποτέ κινητό συντρόφου του παλιότερα, απάντησε πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δε θυμάται. «Έχω αρχίσει κι έχω πια γεροντική άνοια», είπε με χιούμορ. 

Νίκος Ψαρράς- Ελένη Καρακούλη με τον γιο τους στην Επίδαυρο, Ιούλιος 2023/ ΝDP Θωμάς Δασκαλάκης

Νίκος Ψαρράς- Ελένη Καρακούλη με τον γιο τους στην Επίδαυρο, Ιούλιος 2023/ ΝDP Θωμάς Δασκαλάκης

Ο Νίκος Ψαρράς και η Έλενα Καρακούλη γνωρίστηκαν στις πρόβες μιας παράστασης, στην οποία εκείνος έπαιζε κι εκείνη ήταν δραματολόγος. Η παράσταση δεν έγινε ποτέ, αλλά τότε έγινε η γνωριμία και ξεκίνησε η σχέση τους. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον Ιούνιο του 2013 και το 2014 απέκτησαν τον γιο τους, Πάνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top