Τσιμτσιλή: Τι είπε στη μητέρα της μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στο Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολοογήθηκε στην εκπομπή της ότι μετά τον θάνατο του πατέρα της προσπάθησε να παρακινήσει τη μητέρα της να φτιάξει εκ νέου τη ζωή της.

Η ομάδα του «Happy Day» σχολιάζε τις δηλώσεις του Πύρρου Δήμα στη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Το κάθε παιδί ζει διαφορετικά. Συνήθως, όταν ζεις κάτι στο σπίτι σου, στη ζωή σου ή σαν παιδί, ή θες να κάνεις κάτι για να αποφύγεις να το ξαναζήσεις ως ενήλικας ή χωρίς να το καταλάβεις, ασυνείδητα, ακολουθείς το ίδιο μοτίβο. Εμένα που ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς από το σπίτι, είχα πάντα όνειρο να κάνω μια οικογένεια και να είναι τα παιδιά με τη μαμά και τον μπαμπά».

«Δεν το έκανα συνειδητά, ασυναίσθητα το είχα ανάγκη. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα θυμό του “γιατί να γίνει” και είχα θυμό και με εμένα. Τότε, επειδή ήμουν σε μια ηλικία που δε τα πηγαίναμε και τέλεια εκείνη την περίοδο, είχαμε μια λογομαχία, δεν είχα προλάβει να του πω τα “σ’ αγαπώ”. Ένιωθα τύψεις και ενοχές γιατί ένιωθα ότι έφυγε και η τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει, ήταν πιο έντονη. Αλλά αυτό ήταν κάτι προσωπικό μου», τόνισε η παρουσιάστρια.

Στο τέλος είπε: «Εγώ ας πούμε όταν χάθηκε ο μπαμπάς μου, έλεγα στη μητέρα μου “πρέπει να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου”. Η μαμά μου επέλεξε να μην το κάνει. Ήμουν πάνω από 20 χρόνων τότε... »

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη μητέρα της, Μαίρη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top