Γιούλη Τσαγκαράκη: Η αποκάλυψη για την ηλικία της, τις Σέρρες και τον Νάτση

Θα τη δούμε ξανά στον ρόλο της «Θείας Σταματίνας»;

Δείτε όσα είπε η Γιούλη Τσαγκαράκη στο Breakfast@Star

Τη γνωρίσαμε μέσα από τις Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη με τον ρόλο της «Θείας Σταματίνας», ενώ την απολαμβάνουμε και στη σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών.

O λόγος για τη Γιούλη Τσαγκαράκη που μίλησε στον Κωνσταντίνο Ντάφλο και το Breakfast@Star για τη συνέχεια της σειράς Σέρρες αλλά και την πορεία της στην υποκριτική. 

Η... busy ηθοποιός που είδαμε στο IQ 160 και παίζει σε ακόμα δύο σίριαλ!

Στη διαπίστωση του δημοσιογράφου ότι είναι πολύ νέα για να υποδύεται τη θεία, αποκάλυψε την ηλικία της, λέγοντας ότι είναι κοντα στα 50. «Ο Παράδεισος των κυριών ολοκληρώνει την πορεία του. Το καθημερινό σίριαλ είναι μεταπτυχιακό», ξεκαθάρισε για τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά. 

«Η καλλιτεχνική μου πορεία χωρίζεται στο πριν και το μετά από τις Σέρρες», σχολίασεστη συνέχεια. «Χαίρομαι που βλέπω τις Σέρρες με τον Πάνο Νάτση να σου πω, γιατί τον χαιρόμουν και στα γυρίσματα... Ο Πάνος είχε κάτι που για εμένα δεν το είχε κανείς μας. Ήταν πολύ πιστός στα ρακόρ του κι είχε αυτή την αμεσότητα που τη μελετούσα. Έβλεπα πώς το κάνει», είπε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό που σκοτώθηκε σε τροχαίο και πρωταγωνιστούσε στη σειρά, προσθέτοντας συγκινημένη: «Κι επίσης το ότι το έχει δει τόσος κόσμος, αυτός δεν πρόλαβε να δει τον εαυτό του, αλλά ο κόσμος τον έχει δει κι είναι πολύ καλό αυτό!». 

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι προς το παρόν δε θα γίνει η συνέχεια της σειράς, ενώ έχει διαβάσει κάποια σενάρια από τον δεύτερο κύκλο. Μάλιστα, μίλησε και για τη φιλία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Θα πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά του Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή! όπως ακούστηκε; «Δε θα παίξω στη κινηματογραφική μεταφορά. Δέχθηκα μια κλήση από την παραγωγή, αλλά μετά χαθήκαμε!», απάντησε η Γιούλη Τσαγκαράκη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top