Τάσος Λέκκας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η απουσία του πατέρα του

Η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη με πολλές οικονομικές δυσκολίες

Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει στο star.gr

Ο Τάσος Λέκκας είναι ένας ηθοποιός της νέας γενιάς πολύ ταλαντούχος. Την περσινή σεζόν ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο του «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ φέτος συμμετέχει στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας».

Tάσος Λέκκας: Η αδυναμία στη μητέρα του, τα φτωχικά χρόνια και η τηλεόραση

Τάσος Λέκκας: Το βιογραφικό του ηθοποιού 

  • Ο Τάσος Λέκκας ήθελε να γίνει ηθοποιός από τότε που ήταν 4 ετών
  • Η πρώτη ταινία που είδε ήταν ο Τσάρλι Τσάπλιν σε ένα θερινό σινεμά και από τότε αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός
  • Κατάγεται από την Πάτρα και είναι 29 χρόνων
  • Γεννήθηκε στην Πάτρα, και όλα τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη περιοχή Περιβόλα
  • Αποφοίτησε από την Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου

Τα δύσκολα χρόνια που έζησε ως παιδί, καθώς η οικογένειά του ήταν ιδιαίτερα φτωχή, περιέγραψε ο ηθοποιός Τάσος Λέκκας.

Ο νεαρός ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ μίλησε για το πώς μεγάλωσε χωρίς την παρουσία του πατέρα του, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί και πόσο τον στήριξε η μητέρα του στο να γίνει πραγματικότητα το όνειρό του.

«Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν και άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της, που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδελφή της μάνας μου επίσης. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό», περιέγραψε ο νεαρός ηθοποιός, με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να ακούει εμφανώς συγκινημένη.

Όπως περιέγραψε ο Τάσος Λέκκας, ως οικογένεια «δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια». Ωστόσο, «ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε».

Η σχέση του με τη μητέρα του είναι τέτοια, που -όπως τόνισε- αποκαλεί τη μητέρα του με το μικρό της όνομα και όχι «μαμά». Αντίθετα, η λέξη «πατέρας» για εκείνον δε σημαίνει τίποτα. «Ο πατέρας μου δεν υπήρξε στη ζωή μου», είχε πει σε συνέντευξή του. 

Ο ίδιος, αν και νεαρός σε ηλικία, θα ήθελε να κάνει οικογένεια. «Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό που θέλω να δώσω στο παιδί μου είναι αποδοχή, πέρα από αγάπη, θα ήθελα να είμαι εκεί σε όλα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο star.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top