Πένθος για τη Δανάη Παππά: Αγαπημένο της πρόσωπο «έφυγε» από τη ζωή

Το συγκινητικό «αντίο» στη γιαγιά της

Δανάη Παππά

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Δανάη Παππά, καθώς «έφυγε» από τη ζωή η γιαγιά της.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στα social media. H ηθοποιός την αποχαιρέτησε με έναν πάρα πολύ συγκινητικό τρόπο.

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες της γιαγιάκας της γράφοντας στη λεζάντα: «Είσαι, ήσουν και θα είσαι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στη ζωή μου.
Σε ευχαριστώ που μου έμαθες τι σημαίνει πραγματική ανιδιοτελή αγάπη, που κράτησες τα πιο μεγάλα και τα πιο μικρά μου μυστικά.
Λένε πως ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού, γι’ αυτό έστειλε τις γιαγιάδες.. και τώρα σε πήρε πάλι κοντά του.. Να βαλεις εκει πανω μια ταξη. Οπως εβαζες μεχρι και την τελευταια στιγμη στην οικογενεια μας. Είσαι, ήσουν και θα είσαι η δεύτερη μου μάνα.
Θα σε θυμάμαι με ένα ποτήρι στο κεφάλι, να χορευεις γκρεμιστα γκρεμιστα ολα πια, να μιλας κορακιστικα και να δινεις κρυφά φαγητό στον σπίθα και εγω να κανω πως δεν σε βλεπω. Θα σε θυμαμαι να λες τα πραγματα οπως ειναι, και να μην φοβασαι τιποτα, παντα με σκερτσο!
Για παντα δική σου Ζαζούκι μου, σ´αγαπάω
That’s it

Ps.: Ξερεις τί πρεπει να πεις και σε ποιούς εκει πανω, δε σε φοβάμαι🤍»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danae Pappa (@danouuz)

Το δικό του αντίο στη γιαγιά της συντρόφου του είπε με τη σειρά του και ο Λάμπρος Λάζαρης.

«Καλο ταξίδι μοναδικό μου ΑΦΕΝΤΙΚΟ’’ είμαι σίγουρος πως τώρα που πέρασες στην γειτονιά των αγγέλων θα βρεις και την δικιά μου γιαγιά κ θα μας καμαρώνετε απο κει πάνω !!!‘’Σ ευχαριστω που μπηκες στη ζωή μου’’ Τα λέμε στο σύμπαν», έγραψε ο γνωστός επιχειρηματίας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top