Ελένη Χατζίδου: Γιατί ανησύχησαν οι γονείς της για τη μικρή Μελίτα;

Η επίσκεψη των γονιών της παρουσιάστριας του Breakfast@star μετά το ατύχημα

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Χατζίδου είχε ένα ατύχημα και αυτός είναι και ο λόγος που μένει μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

 

Ξανά εκτός εκπομπής η Χατζίδου: «Δεν μπορούσε να στηρίξει τον αυχένα της»

Τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα για την παρουσιάστρια του Breakfast@star από όσο περίμενε, καθώς η πτώση και η λάθος στήριξη στον αγκώνα της επιβάρυνε την κατάσταση του αυχένα της και με δυσκολία μπορεί να στηρίξει το κεφάλι της.

Ελένη Χατζίδου: «Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά»

Στο πλευρό της αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 13/3, έφτασαν από την Αλεξανδρούπολη και οι γονείς της, οι οποίοι ανησύχησαν μήπως η εγγονή τους, Μελίτα, δεν τους αναγνωρίσει μιας και έχει να τους δει από κοντά από το καλοκαίρι.

Η μικρή βέβαια χάρηκε πολύ που είδε τους παππούδες της «πέφτοντας» στην αγκαλιά τους.

«Οι γονείς μου και η Μελίτα έχουν να βρεθούν από κοντά από το καλοκαίρι που μας πέρασε… Αναρωτιόντουσαν αν θα τους θυμόταν. Φυσικά κάνουμε βιντεοκλήσεις συνέχεια, αλλά όσο να 'ναι είχαν την αγωνία! Όχι μόνο τους θυμήθηκε, αλλά τους πήρε μια τεράστια σφιχτή αγκαλιά συγκινημένη», έγραψε η Ελένη Χατζίδου κάτω από την ανάρτηση στο Instagram.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top