Οικονομόπουλος: Το τραύμα από το διαζύγιο των γονιών παραμένει, δε σβήνει

«Εγώ δεν ξεχνώ, αλλά συγχωρώ», είπε ο τραγουδιστής

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν όταν οι γονείς του αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Ο χωρισμός τους τον στιγμάτισε και όπως είπε ο ίδιος το τραύμα αυτό παραμένει, μιας και είναι κάτι που δε σβήνει.

«Δε με ενοχλεί καθόλου, όταν με ρωτάνε για τα παιδικά μου χρόνια. Το πρώτο παιδί είμαι που χώρισαν οι γονείς του; Βέβαια και με στιγμάτισε. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Το τραύμα των παιδιών, είτε χωρίσουν οι γονείς τους, είτε τους χάσουν για κάποιον λόγο, παραμένει. Δεν είναι κάτι που σβήνει», παραδέχτηκε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Κοσμοράδιο 95,1».

Οικονομόπουλος: «Δε με αφορά αν γίνομαι viral, κάποτε η ψυχραιμία χάνεται»

Νίκος Οικονομόπουλος

Ειλικρινής και με εξομολογητική διάθεση ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε πως κάνει λάθη. Βέβαια, τόνισε πως ενώ μπορεί να συγχωρήσει τον άλλο για κάποιο λάθος του, δεν πρόκειται να το ξεχάσει.

Νίκος Οικονομόπουλος: «Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

«Στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε, αλλά είναι λογικό να μην ξεχνάμε. Εκτός αν πάθουμε αμνησία και έχουμε ξεχάσει τι συνέβη στην προηγούμενή μας ζωή. Εγώ δεν ξεχνώ, αλλά συγχωρώ. Και εγώ έχω κάνει κάποια λάθη, δε θα πρέπει να με συγχωρέσουν κάποιοι άνθρωποι; Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να είμαστε πιο καλοπροαίρετοι απέναντι στους άλλους», πρόσθεσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top