Παπουτσάκη για Βουγιουκλάκη gate: «Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ»

Όσα είπε όταν υποδύθηκε την Αλίκη

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή του Mega

Για την αγάπη της για την υποκριτική, τη μουσική, τη δημοσιότητα και τα παιδιά της μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Mega Καλημέρα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Τότε είχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά, μεγάλη ζημιά»

«Από πολύ μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και τη μουσική. Με το τραγούδι έχω στενή σχέση. Τραγουδούσαμε με τους γονείς μου στα ταξίδια που κάναμε. Σταμάτησα να τραγουδάω όταν οι γονείς μου πήραν διαζύγιο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στο Έχω ένα μυστικό η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύθηκε την «Αλίκη Βουγιουκλάκη» κι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τον «Δημήτρη Παπαμιχαήλ»

Στο Έχω ένα μυστικό η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύθηκε την «Αλίκη Βουγιουκλάκη» κι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τον «Δημήτρη Παπαμιχαήλ»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς του 2008 Έχω ένα μυστικό, όπου υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με αμφισβήτησαν πολύ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ζούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Όλοι μιλούσαν όμορφα για εμένα. Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ», απάντησε. 

Παπουτσάκη: «Έγραφαν ότι με είχε καταβάλει το φάντασμα της Βουγιουκλάκη»

«Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Αν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δε θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να καταφέρεις να μην σε επηρεάζει μία τόσο σκληρή συμπεριφορά, είναι επίπονο», πρόσθεσε.

Μέχρι πέρυσι η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστούσε στη σειρά της ΕΡΤ Τα καλύτερά μας χρόνια

Μέχρι πέρυσι η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστούσε στη σειρά της ΕΡΤ Τα καλύτερά μας χρόνια

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τη μητρότητα

Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της χαζομαμά και πολύ στοργική και κατανοητική. «Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις κι εσύ μέσα από αυτό. Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση αυτή ξεπέρνα όλα τα συναισθήματα», είπε. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πήγαν να με παρενοχλήσουν δύο φορές σε κάστινγκ»

«Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αναγνωρισιμότητα ως κάτι ξένο, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δε βλέπω γύρω μου, είμαι πολύ «κοσμάρα». Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιοτέρα να μου φέρθηκαν σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο», τόνισε.

Όπως είπε η ίδια, υπάρχουν ημέρες που αισθάνεται όμορφη κι άλλες μέρες που νιώθει απαίσια. Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο, δήλωσε ότι έχει πολύ καλή σχέση με αυτόν μέχρι στιγμής. «Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις. Αισθάνομαι πολύ τυχερή, δε χρειάστηκε ποτέ να αναζητήσω δουλειά», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top