Χρήστος Σπανός: Στο θέατρο με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου

Μετρούν πάνω από 21 χρόνια γάμου

Χρήστος Σπανός: H λατρεία για την κόρη του και ο θάνατος του πατέρα του/ βίντεο Breakfast@Star 2/1/24

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου, παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αγρυπνία» στο θέατρο Συγγρού 33 ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός. 

Xρήστος Σπανός: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγο και την κόρη του

To ζευγάρι που μετρά πάνω από 21 χρόνια γάμου, παντρεύτηκε σε ένα μικρό εκκλησάκι της Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά, το καλοκαίρι του 2002.

Χρήστος Σπανός- Μελίνα Παιονίδου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αγρυπνία»/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Χρήστος Σπανός- Μελίνα Παιονίδου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αγρυπνία»/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Ο ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της συζύγου του στα social media, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη του για κείνη. Χρήστος Σπανός και Μελίνα Παιονίδου έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα Σπανού, η οποία είναι σήμερα 21 ετών. Ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με το τραγούδι και έχει μικρή διαφορά ηλικίας με τον μπαμπά της, αφού ο ηθοποιός έγινε πατέρας στα 28 του.

Ποια είναι η Μαρίνα Σπανού - Το τραγούδι που έγινε viral στο TikTok

«Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία, αλλά πρέπει να έχεις βρει τον σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούνιο 4» ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top