Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο - «Μία ταλαιπωρία υπάρχει»

Απαντά για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο έστειλε η Δέσποινα Βανδή, ανεβάζοντας ένα βίντεο το βράδυ της Παρασκευής.

Η τραγουδίστρια φανερά ταλαιπωρημένη, αφού τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, είπε: «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Όλα υπέροχα!», ενώ έγραψε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά!».

Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο - «Μία ταλαιπωρία υπάρχει»

Τη Δευτέρα ο σύντροφος της τραγουδίστριας εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι μετά από έντονους πόνους που ένιωσε στο στήθος του.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης- «H Δέσποινα ήταν αγχωμένη»

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή, η οποία οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο τον σύντροφό της με το αυτοκίνητό της, το βράδυ της Δευτέρας. 

«Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το θέμα στον αέρα του Happy Day.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει ο ηθοποιός στο χειρουργείο.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε δυο χειρουργεία στην καρδιά ενώ του τοποθετήθηκε στεντ: «Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερη ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή».

Βασίλης Μπισμπίκης: Yπέστη καρδιακό επεισόδιο - Έκανε δύο χειρουργεία

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου ο Βασίλης Μπισμπίκης έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο ευχαριστώντας με ανάρτησή του στο instagram όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top