Βασίλης Μπισμπίκης: Yπέστη καρδιακό επεισόδιο - Έκανε δύο χειρουργεία

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - Στο πλευρό του η Βανδή

Μετά από καρδιακό επεισόδιο ο Βασίλης Μπισμπίκης νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας- Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του/ Το Πρωινό

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 4/3. Ο ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ενώ υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης- «H Δέσποινα ήταν αγχωμένη»

Η είδηση έγινε γνωστή σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ενώ λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του έκανε γνωστές η εκπομπή «Το Πρωινό». 

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης

Η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του, ήταν αυτή που τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από έντονους πόνους που είχε στο στήθος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη. Το ζευγάρι εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι που μένουν στη Βούλα.

Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο «Σ’αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση. Τρεις μέρες αργότερα, χθες Πέμπτη, υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή/ NDP Νίκος Δρούκας

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή/ NDP Νίκος Δρούκας

«Έχουν πάει όλα καλά, όπως μαθαίνω από το νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τη Δευτέρα, αλλά και την Πέμπτη που έκανε το δεύτερο χειρουργείο. Θα μείνει μέσα τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή», επισήμανε ο δημοσιογράφος του «Πρωινού».

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ενήμεροι για την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη και αύριο στο J2US.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top