Σεφερλής για Τσαβαλιά: «Όταν τη γνώρισα, ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι»

Τα τηλεφωνήματα της μητέρας του και ο έρωταςμε την επί 22 χρόνια σύζυγό του

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή «Μπαμπά-δες»- βίντεο Happy Day

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, τη γνωριμία τους αλλά και τα τηλεφωνήματα της μητέρας του μέχρι σήμερα, μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. 

Σεφερλής: Τηλεφώνησε στον Γιώργο Λαμπάτο και του πρότεινε να παίξουν μαζί!

Όπως αποκάλυψε ο κωμικός ηθοποιός, η μητέρα του μέχρι σήμερα τού τηλεφωνεί 2-3 φορές τη μέρα κι όταν εκείνος δεν απαντά, του αφήνει μηνύματα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας. «Είναι η κλασσική μάνα, χαίρομαι που έχει την έννοια μου. Όταν βέβαια, της τηλεφωνώ είναι τρισευτυχισμένη», σημείωσε. 

Σεφερλής - Τσαβαλιά με τον γιο τους στην Αvant premiere της ταινίας Μάρκου Σεφερλή "Χαλβάη 5-0", το 2020/ NDP

Σεφερλής - Τσαβαλιά με τον γιο τους στην Αvant premiere της ταινίας Μάρκου Σεφερλή "Χαλβάη 5-0", το 2020/ NDP

Με την Έλενα Τσαβαλιά είναι ζευγάρι εδώ και 22 χρόνια κι έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χάρη, ο οποίος είναι 20 ετών.  «Με την Έλενα γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Ήταν παντρεμένη κι εκείνη, παντρεμένος κι εγώ. Υπήρχε μια συμπάθεια, αφού παίξαμε μαζί, γιατί εγώ δεν την ήθελα, επειδή είχε πολύ έντονη και διαπεραστική φωνή. Πού να ήξερα τι θα συμβεί…» εξομολογήθηκε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Μάρκος Σεφερλής: Οι τρυφερές ευχές στην Έλενα Τσαβαλιά για τα γενέθλιά της

«Τελοσπάντων, η Έλενα είχε άλλες τρεις προτάσεις, οι οποίες χάλασαν και τελικά ήρθε στη δουλειά αυτή. Υπήρχε μια συμπάθεια και γέλαγε πολύ μαζί μου. Πώς έρχονται έτσι τα πράγματα, χωρίζουμε και οι δύο. Δεν υπήρχε όμως, τίποτα μεταξύ μας ούτε ερωτικό, ούτε πονηρό. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική. Η σχέση μας χτίστηκε σε γερές βάσεις. Ερωτευτήκαμε και ζήσαμε τα πρώτα χρόνια πολύ έντονα, σαν πιτσιρικάκια», αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη σύζυγό του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top