Πέτρος Φιλιππίδης: Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα μαζί με τη σύζυγό του

«Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα»

O Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του, Ελπίδα, έχουν κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του, μετά τις δικαστικές διαμάχες που είχε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αλλά και την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών με αναστολή για δύο απόπειρες βιασμού. 

Αναστασοπούλου για Φιλιππίδη: Με στενοχωρεί και με τρομάζει η επιστροφή του

Στις 3 Ιουνίου θα καθίσει ξανά στο ειδώλιο ο Πέτρος Φιλιππίδης, αυτή τη φορά στο Εφετείο. Μέχρι τότε θα είναι προσωρινά ελεύθερος. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε για τη νέα καθημερινότητα του ηθοποιού, ο οποίος εργάζεται ξανά αλλά εκτός του χώρου της υποκριτικής.

«Είναι εκτός του φυσικού του χώρου. Με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης εργάζεται γιατί πρέπει να επιβιώσει», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Έφυγε από το σπίτι του, πήγε σε μία περιοχή όπου μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά όπως λέει ο ίδιος: “Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα”», ανέφερε ο δικηγόρος του. 

Όσο για την ψυχολογία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν είναι στα καλύτερά του. Θέλει να αποτινάξει από πάνω του τις κατηγορίες για τις απόπειρες βιασμού», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον Alpha.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top