Πριγκίπισσα Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Προ των πυλών ο γάμος του ζευγαριού!

Ύστερα από τρεις αναβολές, επιτέλους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Έπειτα από πολλές αναβολές, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, Θεοδώρα, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάθιου Κουμάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On time και της Σάσας Σταμάτη, ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2024 στην Αθήνα. Ο λόγος που επιλέχθηκε η Ελλάδα είναι για να εκπληρώσει η Θεοδώρα την υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. 

Πριγκίπισσα Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Πριγκίπισσα Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Θύματα» του κορωνοϊού δύο πριγκιπικοί γάμοι

Θυμίζουμε ότι η τελετή έχει αναβληθεί τρεις φορές αρχικά λόγω της καραντίνας του κορωνοϊού, αλλά και του πένθους που «βύθισε» τη βασιλική οικογένεια ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Πηγές αναφέρουν ότι η Θεοδώρα ήταν συντετριμμένη από την απώλεια, αποφασίζοντας από κοινού με τον Μάθιου Κουμάρ να μεταφέρουν το ευτυχές γεγονός για αργότερα.

Θεοδώρα: Αναβάλλεται ξανά ο γάμος της μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα αρχικά θα παντρευόταν τον σύντροφό της το 2019 στις Σπέτσες. Μετά την πρώτη ματαίωση, το μυστήριο είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2022 στο Πόρτο Χέλι με την πανδημία του κορωνοϊού να βάζει «φρένο» στα σχέδιά τους. Ακολούθησε ο θάνατος του τέως βασιλιά, ο οποίος ανέτρεψε εκ νέου τα πλάνα του ζευγαριού. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top