Εριέττα Κούρκουλου: «Ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη»

Το τρυφερό post για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, γιορτάζει ο έρωτας και η Εριέττα Κούρκουλου λατρεύει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διότι όπως λέει είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη και να θυμηθούμε όλους τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ζωή μας!

Κούρκουλου - Βασιλειάδης: Οικογενειακή υπόθεση η πεζοπορία

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες μαζί με τον άντρα της ζωής της, Βύρωνα Βασιλειάδη, αλλά και τον μοναχογιό τους Νικόλα και έστειλε ένα πολύ τρυφερό και αγαπησιάρικό μήνυμα που ταιριάζει…γάντι σήμερα.

«Εμπορικό», «γραφικό»… «περιττό»; Όποια και να είναι η κοινή γνώμη, η σημερινή ημέρα δεν παύει να είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη και να θυμηθούμε όλους τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ζωή μας. Εγώ λατρεύω την εικόνα των στολισμένων μαγαζιών, την μοναδική μυρωδιά των κόκκινων τριαντάφυλλων και των χαμόγελων που είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των ερωτευμένων κάθε ηλικίας σήμερα. Είμαι ο άνθρωπος που θα αρπάζει πάντα κάθε ευκαιρία να γιορτάζει τα όμορφα του κόσμου μας. Μπορεί να αγαπάω κάθε μέρα, αλλά στις 14 Φλεβάρη κάθε χρόνου φοράω τα κόκκινά μου, αγοράζω τα δωράκια μου και γουστάρω λίγο περισσότερο.
Εάν κάτι αξίζει εξάλλου μια μέρα αφιερωμένη σε αυτό, είναι η ΑΓΑΠΗ – το συναίσθημα αλλά και η πράξη που δίνει νόημα στην ύπαρξή μας.
Χρόνια Πολλά σε όλους σας λοιπόν γιατί όλοι κάποιον αγαπάτε και από κάποιον αγαπιέστε», σχολίασε η Εριέττα Κούρκουλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Κούρκουλου – Βασιλειάδης: Ανέβασαν προσωπικές τους φωτογραφίες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top