Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στο θέατρο Χώρα μετά την παράσταση «Closer», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Σταμούλης.
Σπύρος Σταμούλης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του
Συγκεκριμένα, μια κυρία που βρισκόταν στους θεατές «εισέβαλε» στα καμαρίνια με αποτέλεσμα να δει τους ηθοποιούς γυμνούς. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να στείλει και μήνυμα στον Σπύρο Σταμούλη τονίζοντας πως δεν είδε πουθενά να γράφει απογορεύεται η είσοδος και ότι η πρόθεσή της ήταν να συγχαρεί τους συντελεστές.
Ο γνωστός ηθοποιός αναδημοσίευσε το σχετικό μήνυμα στο προφίλ του στο Instagram, πραγματοποιώντας μια οργισμένη ανάρτηση.
«Δεν τραβάμε βίντεο και φωτογραφίες κατά την διάρκεια της παράστασης. Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα», έγραψε φανερά εκνευρισμένος.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές μέρες και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, που επίσης πρωταγωνιστεί στο έργο, είχε εκφράσει την έντονη ενόχλησή του για τη βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.