Μαρινέλλα: Αναβάλλονται κι άλλες εμφανίσεις της λόγω του τραυματισμού της

Τα πρώτα λόγια της σπουδαίας ερμηνεύτριας

Δείτε παλιότερο βίντεο για τη Μαρινέλλα από το Πρωινό

Σε διαδικασία ανάρρωσης βρίσκεται η Μαρινέλλα, μετά τον τραυματισμό στο πόδι της.

Μαρινέλλα: Για ποιο λόγο αναβλήθηκε η αποψινή της εμφάνιση;

Η ερμηνεύτρια σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εφημερίδα «On time», έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στα βόρεια προάστια, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ένα ελαφρύ κάταγμα.

Μαρινέλλα: Νόσησε με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Το απόγευμα της Παρασκευής πρόσωπο από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, μετέφερε τα πρώτα της λόγια μετά τον ατύχημα. Στην ανάρτησή του στο Facebook μεταξύ άλλων αναφέρει πως η τραγουδίστρια δε θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στη σκηνή, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, αλλά στις 13 Μαρτίου, καθώς δεν έχει αναρρώσει ακόμα.

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας, σας στέλνω την αγάπη μου! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 13 Μαρτίου. Σας περιμένω όλους.  Μαρινέλλα»

Αυτά τα λόγια στέλνει η αγαπημένη μας Μαρινέλλα, καθώς θα χρειαστεί τελικά μεγαλύτερο διάστημα, για να αναρρώσει μετά την κάκωση γονάτου που υπέστη.

Σας ενημερώνουμε ότι η παράσταση με την Μαρινέλλα, την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου θα επιστρέψει από την Τετάρτη 13 Μαρτίου. Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη, οι συνεργάτες και το προσωπικό εύχονται από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top