Σίλια Κριθαριώτη: Δείτε το πολυτελές σπίτι της με τη ροζ κουζίνα

Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια βλέπει την Ακρόπολη από τη βεράντα της

Δείτε στο βίντεο το υπέροχο σπιίτι της Σίλιας Κριθαριώτη από την εκπομπή Happy Day

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι μια από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες σχεδιάστριες, ενώ τις δημιουργίες της έχουν φορέσει διάσημα style icons.

Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια ζει με τον σύζυγό της και εφοπλιστή Νίκο Τσάκο και τα τρία τους παιδιά σε μια ονειρεμένη κατοικία με θέα την Ακρόπολη. Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον Παναγιώτη, και δίδυμες κόρες, την Ελισάβετ και την Ειρήνη.

Είναι σπάνιες οι φορές που η Σίλια Κριθαριώτη έχει δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες από το σπίτι τους, το οποίο είναι ένα υπέροχο νεοκλασσικό με σοφιστικέ στιλ. 

Η εκπληκτική μεγάλη βεράντα του ζευγαριού έχει θέα την Ακρόπολη που κόβει την ανάσα. Τα έπιπλα της βεράντας διατηρούν τον glamorous χαρακτήρα του σπιτιού, με τον καναπέ και τις άνετες πολυθρόνες με το γεωμετρικό μοτίβο να ξεχωρίζουν.

Το εσωτερικό του σπιτιού έχει elegant διακόσμηση με αυστηρά και ογκώδη έπιπλα τα οποία διαθέτουν διαχρονική κομψότητα, τα χρώματα κινούνται σε μια ουδέτερη ανοιχτόχρωμη παλέτα, αν και φαίνεται η προτίμησή της στο χρυσό και το ασημένιο. 

Ο χώρος, όμως, που κλέβει την παράσταση είναι η υπέροχη pop ροζ κουζίνα της, όπου ακόμα και οι ηλεκτρικές συσκευές είναι στο ίδιο χρώμα. 

Σε παλαιότερα πάρτι που είχε κάνει η σχεδιάστρια στο σπίτι της είχαμε δει κάποιους χώρους από το ονειρεμένο μπαλκόνι της μέσα από stories στο Instagram:

Σίλια Κριθαριώτη: Δείτε το πολυτελές σπίτι της με τη ροζ κουζίνα

Κριθαριώτη: Δείτε το πολυτελές σπίτι της με τη ροζ κουζίνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top